Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune ca omul este cel care raspandeste pesta porcina

Adevărul Adevărul,
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune ca omul este cel care raspandeste pesta porcina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede, iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus. continuă pe Adevărul

Minsitrul Agriculturii, Petre Daea spune ca omul este cel care raspandeste pesta porcina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede, iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus.

Petre Daea a gasit vinovatul pentru raspandirea pestei porcine: Factorul uman este cel care duce virusul dintr-o parte in alta

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, sustine ca pesta procina se raspandeste acum foarte repede din cauza factorului uman. Prezent duminica la Targoviste, in contextul in care au fost descoperite.

Petre Daea, despre pesta porcina: Factorul uman e cel care propaga acum virusul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus. Din.

Ministrul Petre Daea, la Targoviste: Ma ingrijoreaza fiecare caz de pesta

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost prezent la Targoviste, unde s-a intalnit cu autoritatile locale, imediat dupa confirmarea a doua cazuri de pesta porcina in gospodaria unui localnic din comuna Lucieni.

Petre Daea, despre informarile SRI privind pesta porcina: ntrebati-l pe Ciolos, era premier n 2016

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spus, vineri, ca fostul premier Dacian Ciolos si fostul ministru al Agriculturii din Cabinetul sau ar trebui sa fie intrebati despre informarile SRI din 2016 privind pesta porcina africana, relateaza Mediafax.

Ministrul Agriculturii trage un semnal de alarma: Noi boli infectioase ameninta Romania!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, sustine ca informarile SRI in legatura cu pesta porcina au ajuns la minister inainte de mandatul sau si ar fi trebuit gestionate de predecesori. Totodata, ministrul.

Daea: Pesta porcina se propaga foarte repede / Factorul uman e cel care propaga acum virusul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede, iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus, relateaza Agerpres.

Daea, despre informarile SRI cu privire la pesta porcina: Eu nu tin evidenta informarilor transmise / Aproape 2.000 de dosare de despagubiri au fost onorate

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus ca el nu tine evidenta informarilor transmise, intrebat daca a primit vreo informare de la SRI cu privire la pesta porcina, intr-o interventie telefonica laDigi 24. De asemenea, acesta a zis ca toti gospodarii afectati de pesta porcina isi vor primi despagubirile.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut ieri, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut astazi, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )