Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce minunatii poti face din vinete! Care sunt ingredientele care o fac atat de buna

B1 B1,
Ce minunatii poti face din vinete! Care sunt ingredientele care o fac atat de buna

Vinetele sunt gustoase si sanatoase. Au un continut foarte mare de vitamine si de minerale, dar si un gust pe masura. Multi romani gatsc salata de vinete cu maioneza. Pentru a nu adauga un continut. continuă pe B1

Reduceri eMAG electrocasnice. Care sunt produsele pe care nu trebuie sa le ratezi

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, are oferte la mai multe categorii de produse. Iata care sunt dintre cele mai atractive reduceri eMAG electrocasnice de astazi:.

Care sunt cele mai folosite cuvinte din limba romana. Sigur nu stiai asta!

Exista cuvinte pe care le folosesc toti romanii, indiferent de vocabular, de studii sau de mediul in care traieste. Ei bine, cele mai utilizate cuvinte din limba noastra sunt prepozitiile precum pe,.

Admitere la facultate 2018 Care sunt facultatile unde se da examen de admitere la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca

Admiterea la facultate incepe in data de 11 iulie la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Calendarul admiterii se intinde pana pe 29 iulie 2018 si cuprinde inscrierea la examenul de admitere la facultate, probele de concurs, afisarea rezultatelor, contestatiile si redistribuirea locurilor disponibile. Vezi in articol care sunt facultatile de la Universitatea Babes-Bolyai unde se da examen de admitere, precum si calendarul de admitere la diverse specializari.

Horoscop. Trei perechi din zodiac care au cele mai frumoase relatii

Nimeni are secretul unei povesti de dragoste perfecte, dar astrele intervin, dezvaluind zodiilor care sunt compatibile intre ele si care reusesc sa consolideze o relatie frumoasa si fericita. Berbec -.

Cele trei femei din Constanta, care au batut un elev la scoala, si-au primit pedeapsa. Ce au decis magistratii

Cele trei femei din Constanta, care au batut fara mila, in urma cu cateva luni, un elev din Constanta, si-au primit pedeapsa. Acestea au fost condamnate la un an si doua luni de inchisoare cu.

Bolnavii de cancer au ramas fara 4 medicamente esentiale. Medic oncolog: Pacientii cumpara din Ungaria sau din Bulgaria. Care e mecanismul prin care ei sunt aprovizionati si noi nu, ma depaseste

Pacientii bolnavi de cancer au ramas din nou fara medicamente esentiale. Cisplatin, citostatic folosit in tratarea a 85% dintre tipurile de cancer, lipseste din Romania de la inceputul anului. Si Bleomicin, un alt citostatic esential, lipseste de cateva luni sau cantitatile sunt limitate. in timp ce ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunta, pe 17 mai, ca in tara au intrat 3. 000 de doze de Cisplatin, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer, Cezar Irimia, a declarat, pentru HotNews. ro, ca necesarul lunar este de 85. 000 de fiole. in sectiile de oncologie ale multor spitale sunt de negasit, in acest moment, si Osetron, cel mai important antivomitiv pentru pacientii bolnavi de cancer, si Folinatul de calciu, un adjuvant in tratamentul cu citostatice.

Analiza trimestriala a transportului aerian in Romania. Care sunt cele mai tranzitate aeroporturi?

Pentru ca drumurile din Romania devin impracticabile, din ce in ce mai multe persoane aleg transportul aerian fie ca e vorba de distante scurte sau lungi, scopul fiind de a le parcurge in cel mai scurt timp. Astfel, transportul aeroportuar a.

Millennials, pregatiti sa preia roluri de conducere. Care sunt cei mai vanati candidati in 2018

25% dintre Millennials se indreapta catre functii de conducere, iar tinerii din generatia Z incep sa intre pe piata muncii. Cu o pondere atat de mare de nativi digitali in campul muncii, angajatorii au inteles ca trebuie sa se adapteze noului context.

Care sunt semnele prediabetului. Iata in cati ani se instaleaza diabetul

Aproximativ 4% din romani sunt diagnosticati anual cu prediabet, o afectiune in care nivelul zaharului in sange este mai ridicat decat ar fi normal, insa valoarea glicemiei nu atinge pragul diabetului de tip 2.

SUA: Un stat plateste muncitorii cu pana la 10.000 de dolari pentru a se muta acolo. Care sunt conditiile

Statul Vermont din SUA a aprobat o noua legislatie prin care plateste pana la 10. 000 de dolari muncitorilor care vor sa se mute acolo si sa lucreze de la distanta. Persoanele eligibile pot primi pana la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )