Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ce miracol pentru Florin Piersic. Momentul in care marele actor a realizat ce se intampla

Playtech Playtech,
Ce miracol pentru Florin Piersic. Momentul in care marele actor a realizat ce se intampla

Viata unuia dintre cei mai iubiti actori romani, Florin Piersic, nu a fost una fara drame. La un moment dat chiar artisul a recunoscut ca ar putea deveni subiect de film. Au trecut anii, si acum la 84 de ani, marele actor inca rememoreaza dramele din viata sa. Florin Piersic si drama surorii, Lucia Una . continuă pe Playtech

Craciun de pomina pentru Florin Piersic: S-a dus cu colindul si-a furat o rata! Ce s-a intamplat cand a ajuns acasa

Florin Piersic a evocat, in cadrul interviului realizat de Dan Negru si difuzat de Antena 3, cea mai puternica amintire a sa legata de perioada Craciunului. Povestea se petrece la Cluj, in ajunul unui alt Craciun, petrecut in familie de viitorul mare actor.

Florin Piersic, marturisire cutremuratoare: Mi-e frica de moarte

Florin Piersic a marturisit, joi, la Editia speciala difuzata de Antena 3, in seara de Ajun, ca ii este foarte teama de moarte. Cel mai indragit actor al romanilor a tinut sa le transmita romanilor un mesaj special si i-a avut in vedere mai ale pe cei care au pierdut pe cineva drag in aceasta pandemie.

Florin Piersic, mesaj ciudat la Antena 3. Ce a spus si despre Dan Negru

Actorul Florin Piersic a facut marturisiri induiosatoare in Ajunul Craciunului, la Antena 3. Maestrul a transmis un mesaj special pentru oameni, indeosebi pentru cei care au pierdut o persoana draga in aceasta perioada, din cauza noului virus. Cum l-a adus in discutie pe Dan Negru? Florin Piersic, mesaj la Antena 3. L-a adus in discutie .

Antena 3, lider de audienta in seara de Ajun. Interviul lui Dan Negru cu Florin Piersic si parintele Necula a dominat televiziunile de stiri

Romanii au ales in seara de Ajun Antena 3. Interviul realizat de Dan Negru cu Florin Piersic si parintele Constantin Necula a dominat de departe televiziunile de stiri, fiind lider pe parcursul difuzarii emisiunii. Antena 3 a difuzat de Craciun cele mai impresionante momente din interviu.

Ce a patit Florin Piersic cand a vizitat Socola: Un pacient solid m-a luat de piept cu putere si mi-a zis...

Florin Piersic a povestit, la Editia speciala difuzata de Antena 3 in seara de Ajun, ce s-a intamplat cand a vizitat Spitalul Socola din Iasi, acolo unde lucreaza unul dintre nepotii sai. I-a spus directorului spitalului ca merge, dar cu conditia sa nu fie pus sa viziteze vreo celula.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )