Libnet.ro
UNICEF

13:45

Raed Arafat demonteaza cel mai mare fake-news al ultimelor zile: Totul a fost gandit foarte inteligent!

Antena3 Antena3,
Raed Arafat demonteaza cel mai mare fake-news al ultimelor zile: Totul a fost gandit foarte inteligent!

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a demontat joi seara, la Sinteza zilei, unul dintre cele mai mare fake-news-uri din ultima perioada din Romania. Potrivit unei informatii care a circulat in mediul on-line, in urma unui studiu a rezultat ca 90% din populatie are deja anticorpi COVID-19. continuă pe Antena3

Cel mai mare secret al lui Meghan Markle. Cum a ajuns sa se marite cu Printul Harry

Multi s-au intrebat de-a lungul timpului cum a reusit ca actrita Meghan Markle sa vina in atentia Printului Harry. Cum a ajuns sa se marite cu cel caruia i-a daruit un copil si care este secretul pe care putini l-au stiut pana acum? Care este cel mai mare secret al lui Meghan Markle? Meghan Markle .

Cel mai mare secret pe care Andreea Balan l-a tinut ascuns chiar si de fostul sot George Burcea. S-a aflat ce nimeni nu trebuia sa stie

Andreea Balan s-a pus pe facut destainuiri. Andreea Balan a dezvaluit secretul pe care nimeni nu l-ar fi banuit. Artista a impartasit ceva nestiut pe care nici George Burcea, barbatul cu care se afla in plin proces de divort, nu il cunoaste. Cel mai mare secret al Andreei Balan. Nici George Burcea nu-l cunoaste. S-a .

Florin Georgescu are cel mai mare salariu de la stat si doua pensii, din care una speciala. in 2017, prim-viceguvernatorul BNR se pronunta pentru impozitarea progresiva

Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, pe langa faptul ca e pensionar special, mai are si cel mai mare salariu de bugetar din Romania. Potrivit celei mai recente declaratii de avere, depusa pe 15 iunie,.

NN, cel mai mare asigurator de viata, se va extinde si pe asigurari generale, fara RCA si CASCO - surse NN a confirmat oficial planul de a intra pe asigurari generale

Grupul olandez NN, lider pe zona asigurarilor de viata din Romania, cu o cota de piata de 36,58%, a initiat demersurile pentru inregistrarea unei noi societati, NN Asigurari, care sa se ocupe si de asigurari generale. ASF a avizat miercuri inregistrarea acestei firme, iar surse aproapiate procesului au declarat pentru HotNews. ro ca NN ar vrea sa vanda toate tipurile de asigurari generale, mai putin asigurarile auto aferente claselor 10 si 3 - RCA si CASCO. UPDATE 09:37) NN Romania a confirmat joi oficial planurile de intrare pe piata asigurarilor generale. Procesul complet de autorizare de functionare este asteptat sa se incheie in toamna acestui an.

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

Raed Arafat da cartile pe fata. Care este adevaratul motiv al numarului urias de cazuri in Romania: De ce sa ne ascundem dupa deget?

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a explicat ieri seara motivele pentru care Romania a ajuns sa se afle pe primele locuri din lume ca numar noi de imbolnaviri. Din pacate, o mare parte din vina o au cetatenii care se arata obositi si dezinteresati sa mai tina cont de regulile de preventie. Care este .

Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani. in ce situatie am ajuns

Numarul mare de noi infectari cu COVID-19 au dat toate calculele autoritatilor au fost date peste cap. Planul de relaxare ce trebuia sa intre in vigoare de ieri, 15 iulie, a fost amanat cu alte 30 de zile, cu alte cuvinte suntem inca in stare de alerta. Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani .

Raed Arafat, amenintat cu moartea: Eu o sa fiu cel care o sa te ingroape alaturi de un porc intr-un mormant de piatra!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a fost amenintat public cu moartea de catre un adept al teoriei conspiratiei care nu crede in existenta noului COVID-19. Mesajul a devenit viral foarte repede si a strans mii de reactii, unele pro, unele contra.

Raed Arafat, explicatie surprinzatoare: De ce a ajuns Romania locul I la infectari

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a explicat joi seara, la Sinteza zilei de ce a ajuns Romania sa aiba un numar record de infectari. Potrivit medicului, este vorba despre un cumul de factori care culmineaza cu o relaxare prea mare a unei parti a populatiei.

RAED ARAFAT: Toate sectiile ATI-Covid din Bucuresti sunt pline

Doctorul Raed Arafat a declarat azi ca, la aceasta ora, nu mai exista locuri libere la Terapie Intensiva. Pacientii gravi sunt dusi la spitale din afara Bucurestiului, dar si acestea incep sa nu mai aiba loc la terapie intensiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )