Libnet.ro
UNICEF

11:15

Mircea Badea, amenintari grave catre batausa si familia ei: O sa ma asigur eu de asta

Playtech Playtech,
Mircea Badea, amenintari grave catre batausa si familia ei: O sa ma asigur eu de asta

Mircea Badea a facut amenintari grave la adresa adolescentei batause din Tirgu Jiu. Aceasta a batut si umilit o alta tanara, in timp ce era asistata de mai multi copii. Prezentatorul emisiunii in gura presei spune ca adolescenta ar trebui, nici mai mult, nici mai putin, decat omorata, alaturi de familia ei. Mircea Badea crede . continuă pe Playtech

Mircea Badea a luat 7.500 de lei in doar doua ore. Cum a fost posibil sa castige de 3 ori mai multi bani in 14 zile

Se pare ca Mircea Badeaeste pe val, cand vine vorba de castigurile la pariurile sportive. Recent moderatorul a publicat pe contul sau de facebook ultimele pariuri facute, iar sumele sunt considerabile. Mircea Badea a luat 7. 500 de lei in doar doua ore Dupa cum spune si titlul articolului, se pare ca Mircea Badea a luat .

Mircea Badea, decizie radicala in privinta fiului sau. Ce se va intampla cu Vladut

Mircea Badea a luat o decizie radicala in privinta fiului sau. Ce se va intampla cu Vladut in contextul pandemiei de coronavirus. Prezentatorul de la in gura presei a spus tot! Ce decizie a luat Mircea Badea cu privire la fiul sau Pandemia de coronavirus ne afecteaza, mai mult decat ne-am fi imaginat, pe toate .

Mircea Badea a aratat pe Facebook cat a castigat din pariuri in ultima luna: Doresc sa fiu scutit de sfaturi

Realizatorul emisiunii in gura presei de la Antena 3, Mircea Badea, a postat pe Facebook un filmulet in care le arata urmaritorilor sai cati bani a castigat in ultima luna, doar din pariurile plasate pe un site de pariuri si jocuri de noroc. Astfel, realizatorul TV a avut un castig de aproape 10 ori mai mare fata de suma pariata, respectiv a pariat aproximativ 3. 500 de lei si a castigat peste 30. 000 de lei. El le-a transmis si un mesaj celor care ii dau sfaturi despre cum sa parieze: N-as vrea sa mai primesc sfaturi nesolicitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )