Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mircea Badea, decizie radicala in privinta fiului sau. Ce se va intampla cu Vladut

Playtech Playtech,
Mircea Badea, decizie radicala in privinta fiului sau. Ce se va intampla cu Vladut

Mircea Badea a luat o decizie radicala in privinta fiului sau. Ce se va intampla cu Vladut in contextul pandemiei de coronavirus. Prezentatorul de la in gura presei a spus tot! Ce decizie a luat Mircea Badea cu privire la fiul sau Pandemia de coronavirus ne afecteaza, mai mult decat ne-am fi imaginat, pe toate . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis si-a atras ura tuturor romanilor! Ce decizie radicala a luat in privinta taierilor ilegale de padure

Noul Cod Silvic a fost promulgat luni de catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Acesta prevede mai multe modificari, prin care ar trebui sanctionate taierile ilegale de padure si violentele impotriva padurarilor. Ce decizie radicala a luat Klaus Iohannis in privinta taierilor ilegale de padure Potrivit noului cod adoptat de Parlament si promulgat de presedinte, furtul .

Jador a luat o decizie radicala. Este prima oara in viata cand face asa ceva

Jador s-a decis! Artistul e mai hotarat decat niciodata. Ce va face cunoscutul fost concurent de la Puterea Dragostei? Jador, decizie radicala. Ce va face artistul? Cunoscutul cantaret a dat Politia in judecata, dupa ce a fost din nou prins in trafic. Fanii acestuia stiu ca celebrul artist nu este un sofer stralucit, precum a .

, decizie radicala dupa 15 ani: Am plans ca un copil! Fanii nici nu il mai recunosc acum

S-a aratat extrem de vulnerabil in fata celor care-l apreciaza in mediul online. Ce decizie importanta a luat acesta si de ce a inceput sa planga atunci cand a vazut totul? Fanii abia l-au recunoscut, iar problemele au inceput abia acasa. Niciodata nu l-ai mai vazut asa! : Am plans ca un .

Mircea Badea a luat 7.500 de lei in doar doua ore. Cum a fost posibil sa castige de 3 ori mai multi bani in 14 zile

Se pare ca Mircea Badeaeste pe val, cand vine vorba de castigurile la pariurile sportive. Recent moderatorul a publicat pe contul sau de facebook ultimele pariuri facute, iar sumele sunt considerabile. Mircea Badea a luat 7. 500 de lei in doar doua ore Dupa cum spune si titlul articolului, se pare ca Mircea Badea a luat .

Mircea Badea, reactie soc in direct la TV. Pe cine voteaza, de fapt, la alegerile locale. Mihai Gadea nu a avut replica

Suntem in plina febra a inceperii campaniei electorale pentru Alegerile Locale 2020, iar candidatii se bizuie foarte mult si peinfluenceri, dar si pe opiniile vedetelor si a moderatorilor cu un cuvant greu in fata alegatorilor. Mircea Badea, reactie soc in direct la TV in ultima editie a emisiunii Sinteza Zilei, ca de obicei, la final, .

Mircea Badea a aratat pe Facebook cat a castigat din pariuri in ultima luna: Doresc sa fiu scutit de sfaturi

Realizatorul emisiunii in gura presei de la Antena 3, Mircea Badea, a postat pe Facebook un filmulet in care le arata urmaritorilor sai cati bani a castigat in ultima luna, doar din pariurile plasate pe un site de pariuri si jocuri de noroc. Astfel, realizatorul TV a avut un castig de aproape 10 ori mai mare fata de suma pariata, respectiv a pariat aproximativ 3. 500 de lei si a castigat peste 30. 000 de lei. El le-a transmis si un mesaj celor care ii dau sfaturi despre cum sa parieze: N-as vrea sa mai primesc sfaturi nesolicitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )