Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea si Carmen Bruma, unul dintre cele mai elegante cupluri ale serii la petrecerea Viva!

ADPM ADPM,
Mircea Badea si Carmen Bruma, unul dintre cele mai elegante cupluri ale serii la petrecerea Viva!

Ea - o veritabila promotoare a unui stil de viata sanatos, mandra posesoare a unui trup perfect. El unul dintre cei mai directi si acizi oameni de televiziune. Carmen Bruma si Mircea Badea formeaza un cuplu bine sudat si extrem de frumos. Aparitiile lor impreuna la evenimente mondene sunt extrem de rare, insa atunci cand aleg sa raspunda afirmativ unei invitatii, o fac de fiecare data cu stil. Continue reading . continuă pe ADPM

Ionut Budisteanu, liceanul care a castigat unul dintre cele mai importante premii stiintifice: Vreau sa fiu profesor universitar

Ionut Budisteanu, elevul de 19 ani care a castigat premiul cel mare Gordon E. Moore) la Intel International Science and Engineering Fair Intel ISEF 2013), una dintre cele mai importante competitii de stiinta si inginerie pentru liceeni din lume, vrea.

FOTO La Slatina a fost inaugurat unul dintre cele mai moderne terenuri de sport pentru licee din tara

Elevii Colegiul National Ion Minulescu din municipiul Slatina sunt in al noualea cer dupa ce reprezentantii primariei au inaugurat, aici, unul dintre cele mai moderne terenuri de sport existente in tara noastra pentru un liceu. Astfel, dupa sase ani, elevii liceului au un teren adecvat in aer liber unde vor putea sa-si efectueze orele de sport si nu numai. in acest interval, ei au desfasurat orele de educatie fizica intr-o sala de sport.

Cele mai fascinante cinci destinatii pentru a lua cina sub clar de luna

Dansand in lumina lunii poate ca este unul dintre cele mai frumoase versuri ale unui cantec de dragoste, dar a lua cina sub clar de luna este cel putin la fel de romantic, dupa cum scriu jurnalistii postului de televiziune ABC. Unde mai pui ca este si sezonul perfect pentru astfel de escapade?.

Se desfiinteaza Better Place, una dintre cele mai ambitioase companii din industria masinilor electrice

Compania israeliana Better Place, care in 2008 a semnat un partneriat cu Renault si avea planuri sa instaleze infrastructura de incarcare a masinilor electrice in mai multe tari, cauta lichidator si se va desfiinta fiindca nu a gasit banii necesari dezvoltarii afacerii, scrie ziarul Haaretz din Israel. Compania a devenit foarte cunsocuta pentru ideile sale de electrificare a industriei auto, dar vanzarile foarte slabe de masini 100% electrice si-au pus amprenta pe rezultatele financiare.

PREMIERA in unul din cele mai puternice state din UE. in fata lui Dumnezeu si inaintea oamenilor au facut pasul acesta

Prima casatorie intre persoane de acelasi sex a fost oficiata cu mare fast in Franta! Sute de invitati, rude, prieteni si sustinatori ai mariajelor gay, au asistat la cununia ce a avut loc intr-un oras din.

Valentina Pelinel, una dintre cele mai reusite aparitii la petrecerea revistei Viva!

O aparitie mereu rafinata, Valentina Pelinel a facut furori aseara la petrecerea aniversara a revistei Viva!, gratie superbei rochii din dantela mov pe care a purtat-o, dar si zambetului sau absolut fermecator. Continue reading .

Casatoria, motivul despartirii unuia dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood

Cine si-ar fi inchipuit ca o posibila casatorie ar putea sta la baza unei despartiri a unuia.

FOTO 10 dintre cele mai frumoase gradini ale lumii

Putine locuri sunt atat de calmante si de relaxante precum gradinile. Este greu sa nu simti un sentiment de pace atunci cand esti inconjurat de flori, fantani si sunetele naturii, despre care cele mai recente cercetari spun ca te pot conduce intr-o stare de meditatie.

FOTO Zece dintre cele mai frumoase gradini ale lumii

Putine locuri sunt atat de calmante si de relaxante precum gradinile. Este greu sa nu simti un sentiment de pace atunci cand esti inconjurat de flori, fantani si sunetele naturii, despre care cele mai recente cercetari spun ca te pot conduce intr-o stare de meditatie.

Cel putin unul dintre tablourile furate din Olanda a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru - surse

Cel putin unul dintre cele sase tablouri furate de la muzeul Kunsthal din Rotterdam a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru, in urma expertizei cenusii ridicate la perchezitii din locuinta acesteia fiind gasite urme de la pictura, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )