Libnet.ro
UNICEF

14:00

PREMIERA in unul din cele mai puternice state din UE. in fata lui Dumnezeu si inaintea oamenilor au facut pasul acesta

Antena3 Antena3,
PREMIERA in unul din cele mai puternice state din UE. in fata lui Dumnezeu si inaintea oamenilor au facut pasul acesta

Prima casatorie intre persoane de acelasi sex a fost oficiata cu mare fast in Franta! Sute de invitati, rude, prieteni si sustinatori ai mariajelor gay, au asistat la cununia ce a avut loc intr-un oras din. continuă pe Antena3

Szel: Hotelul Best Western Bucovina, una din cele mai importante investitii ale SIF Muntenia

Hotelul Best Western Bucovina, ce apartine societatii commerciale Casa de Bucovina-Club de Munte simbol BCM) este una din cele mai importante investitii ale SIF Muntenia, a declarat, joi, Petre Pavel Szel.

Mircea Badea si Carmen Bruma, unul dintre cele mai elegante cupluri ale serii la petrecerea Viva!

Ea - o veritabila promotoare a unui stil de viata sanatos, mandra posesoare a unui trup perfect. El unul dintre cei mai directi si acizi oameni de televiziune. Carmen Bruma si Mircea Badea formeaza un cuplu bine sudat si extrem de frumos. Aparitiile lor impreuna la evenimente mondene sunt extrem de rare, insa atunci cand aleg sa raspunda afirmativ unei invitatii, o fac de fiecare data cu stil. Continue reading .

Ionut Budisteanu, liceanul care a castigat unul dintre cele mai importante premii stiintifice: Vreau sa fiu profesor universitar

Ionut Budisteanu, elevul de 19 ani care a castigat premiul cel mare Gordon E. Moore) la Intel International Science and Engineering Fair Intel ISEF 2013), una dintre cele mai importante competitii de stiinta si inginerie pentru liceeni din lume, vrea.

Doua din cele mai folosite medicamente in Romania pot avea efecte grave asupra sanatatii

Doua analgezice comune, ibuprofenul si diclofenacul, pot creste usor riscul de probleme cardiace, daca sunt luate in doze mari o perioada lunga de timp, informeaza joi BBC, citand un studiu publicat in revista.

SUA sunt in stare de SOC. O ancheta a scos la iveala una din cele mai mari lovituri date statului american

Ancheta cu prejudiciu record in SUA! Oficialii americani au inchis platforma de plata electronica, Liberty Reserve, acuzata ca ar fi spalat sase miliarde de dolari. Cinci persoane au fost arestate,.

Un EXTRATERESTRU a fost descoperit desenat intr-una din cele mai vechi manastiri din Romania. Nu ne explicam aparitia lui acolo

Manastirea Tutana, asezata la marginea satului cu acelasi nume, poarta hramul Cuviosul Atanasie Athos. Perioada dintre sfarsitul secolului al XIV-lea si inceputul celui de al XV-lea, reprezinta monumentul.

FOTO La Slatina a fost inaugurat unul dintre cele mai moderne terenuri de sport pentru licee din tara

Elevii Colegiul National Ion Minulescu din municipiul Slatina sunt in al noualea cer dupa ce reprezentantii primariei au inaugurat, aici, unul dintre cele mai moderne terenuri de sport existente in tara noastra pentru un liceu. Astfel, dupa sase ani, elevii liceului au un teren adecvat in aer liber unde vor putea sa-si efectueze orele de sport si nu numai. in acest interval, ei au desfasurat orele de educatie fizica intr-o sala de sport.

Cele mai fascinante cinci destinatii pentru a lua cina sub clar de luna

Dansand in lumina lunii poate ca este unul dintre cele mai frumoase versuri ale unui cantec de dragoste, dar a lua cina sub clar de luna este cel putin la fel de romantic, dupa cum scriu jurnalistii postului de televiziune ABC. Unde mai pui ca este si sezonul perfect pentru astfel de escapade?.

Analiza Unul din doi tineri lucreaza, unul din trei e lucrator familial neremunerat si numai unul din zece este lucrator pe cont propriu. Vezi cum arata Romania pe decile de venit

Ponderea salariatilor cu studii medii in decilele superioare de venit scade, iar agricultura arata cea mai mare polaritate a salariilor pe decile, reiese dintr-o cercetare a INS obtinuta la solicitarea HotNews. Pentru masurarea nivelului de salarizare, statistica imparte populatia in portii mici de cate 10% asa-numitele decile. Apoi pentru fiecare decila se calculeaza o medie a veniturilor. Prima decila este cea care cuprinde cele mai mici venituri, iar ultima decila cuprinde veniturile cele mai mari. Vezi in text cum arata populatia Romaniei ca salariu dupa nivelul scolii absolvite, dupa locul in care isi desfasoara activitatea urban/rural) si care sunt diferentele intre cele mai mari si cele mai mici venituri.

FOTO Cele mai ciudate animale de pe Pamant

Pe cat este de fascinanta, pe atat este de necunoscuta. Lumea animalelor nu a fost descoperita pe deplin, iar unele dintre cele mai ciudate specii ale planetei inca fascineaza cercetatorii. De la lemurii care aduc moartea la cartite fara par rezistente la cancer sau paraziti si gazele diforme, am pregatit o lista cu unele dintre cele mai ciudate animale de pe Terra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )