Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mircea Badea cere pedeapsa cu MOARTEA: Cine i-a provocat o asemenea reactie vehementa

B1 B1,
Mircea Badea cere pedeapsa cu MOARTEA: Cine i-a provocat o asemenea reactie vehementa

Mircea Badea nu putea ramane indiferent fata de cazul de la Targu Jiu care a ingrozit Romania. Omul de televiziune a lansat pe Facebook un mesaj vehement pentru batausa care a agresat si umilit o fetita de. continuă pe B1

Mircea Badea cere pedeapsa cu MOARTEA: Cine i-a provocat o asemenea reactie vehementa

Mircea Badea nu putea ramane indiferent fata de cazul de la Targu Jiu care a ingrozit Romania. Omul de televiziune a lansat pe Facebook un mesaj vehement pentru batausa care a agresat si umilit o fetita de.

Mircea Badea si-a iesit din minti. Ce pedeapsa ii promite batausei de la Targu Jiu: Nu exista limita la ceea ce as putea sa fac in materie de asa ceva

Cazul violentelor de la Targu Jiu a oripilat o tara intreaga, motiv pentru care mai multe persoane, cunoscute sau nu, au luat atitudine. Una dintre acestea este chiar Mircea Badea, un om de televiziune care spune lucrurilor pe nume in orice situatie. Batausa si familia sunt trimise la psihiatrie in multe situatii, Mircea Badea s-a .

Mircea Badea, amenintari grave catre batausa si familia ei: O sa ma asigur eu de asta

Mircea Badea a facut amenintari grave la adresa adolescentei batause din Tirgu Jiu. Aceasta a batut si umilit o alta tanara, in timp ce era asistata de mai multi copii. Prezentatorul emisiunii in gura presei spune ca adolescenta ar trebui, nici mai mult, nici mai putin, decat omorata, alaturi de familia ei. Mircea Badea crede .

Mircea Badea, decizie radicala in privinta fiului sau. Ce se va intampla cu Vladut

Mircea Badea a luat o decizie radicala in privinta fiului sau. Ce se va intampla cu Vladut in contextul pandemiei de coronavirus. Prezentatorul de la in gura presei a spus tot! Ce decizie a luat Mircea Badea cu privire la fiul sau Pandemia de coronavirus ne afecteaza, mai mult decat ne-am fi imaginat, pe toate .

Procurorul Mircea Negulescu cere arestarea generalului Florian Coldea

Fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti cere arestarea fostului sef operativ al SRI, generalul Florian Coldea. Portocala acuza ca audierea lui Florian Coldea ar fi fost de fapt o mascarada judiciara si ca in opinia sa generalul SRI trebuia retinut de procurorii militari si apoi arestat pentru luare de mita, in contextul dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita privind vacantele pe care acesta i le-ar fi platit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )