Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mircea Badea, declaratii acide dupa ce Sebastian Coltescu a fost acuzat de rasism: Reactia echipei turce e de nino-nino

B1 B1,
Mircea Badea, declaratii acide dupa ce Sebastian Coltescu a fost acuzat de rasism: Reactia echipei turce e de nino-nino

Mircea Badea a prezentat, marti noapte, o alta perspetiva asupra scandalului international in care este implicat arbitrul roman Sebastian Coltescu. La minutul 16 al partidei dintre Paris Saint Germain. continuă pe B1

Mircea Badea sare in ajutorul lui Coltescu. De ce sustine ca nu este rasism ce a spus arbitrul

Mircea Badea ii ia apararea lui Sebastian Coltescu, dupa scandalul de rasism pe care craioveanul l-a provocat la Paris. Arbitru de rezerva la partida PSG Basaksehir, Coltescu a folosit expresia ala negru in incercarea de a-l identifica pe Pierre Webo. Intentia era de a-i transmite centralului Hategan ca secundul turcilor trebuia eliminat pentru proteste.

Mircea Badea, negru de suparare: Declaratii acide dupa ce Coltescu a fost facut rasist VIDEO

In cadrul emisiunii in gura presei, omul de televiziune a oferit o perspectiva diferita dupa incidentul care a dus la intreruperea meciului PSG - Istanbul Basaksehir, in minutul 14.

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa ce a fost acuzat de rasism. Cum se apara

Sebastian Coltescu a ajuns in centrul unui scandal urias, dupa acuzele de rasism care i-au fost aduse in Champions League. Rezerva pentru Ovidiu Hategan in partida PSG Basaksehir, arbitrul din Craiova a vrut sa indice ca un oficial de pe banca turcilor ar trebui eliminat. Cel vizat era Pierre Webo, pentru identificarea caruia, Coltescu .

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa incidentul de la meciul PSG-Istanbul Basaksehir: imi pare rau pentru neintelegere. Intentia mea nu a fost sa fiu rasist

Arbitrul Sebastian Coltescu are o prima reactie dupa incidentul rasist in care a fost implicat, marti seara, la meciul dintre Paris Saint-Germain si Istanbul Basaksehir. intr-o postare pe contul sau de.

VIDEO Sebastian Coltescu, acuzat de rasism Meciul dintre PSG si Istanbul BB a fost intrerupt, dupa ce turcii au iesit de pe teren

Meciul PSG vs Istanbul BB, din etapa a sasea, ultima, a Grupei H din Champions League, arbitrat de romani, a fost intrerupt. Turcii au parasit terenul dupa ce arbitrul de rezerva Sebastian Coltescu ar fi folosit cuvantul negru la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

EXCLUSIV Arbitrul TAS a explicat ce urmeaza pentru Sebastian Coltescu dupa derapajul rasist. Cand se ia decizia finala

Sebastian Coltescu este atacat din toate directiile dupa scandalul de rasism pe care l-a provocat la Paris. Arbitru de rezerva la partida PSG Basaksehir, Coltescu a folosit expresia ala negru in incercarea de a-l identifica pe Pierre Webo. Intentia era de a-i transmite centralului Hategan ca secundul turcilor trebuia eliminat pentru proteste. Webo a .

Primele reactii ale lui Sebastian Coltescu si Ovidiu Hategan, dupa acuzatiile de rasism

Arbitrii romani Sebastian Coltescu si Ovidiu Hategan se afla in centrul unui mare scandal la nivel continental. Partida dintre PSG si Istanbul Basaksehir, din UEFA Champions League a fost intrerupta, dup ce tu.

Derapajul arbitrului Sebastian Coltescu: Negru nu este un termen cu conotatii rasiste. Barack Obama a fost primul black President. Webo a interpretat afirmatia romanului ca negro, termen considerat o insulta

Arbitrul roman Sebastian Coltescu se afla in centrul unul scandal de proportii dupa ce, marti seara, in timpul meciului dintre Paris Saint Germain si Istanbul Basaksehir, s-a referit la antrenorul secund al.

Meciul PSG - Istanbul Basaksehir, suspendat dupa cuvintele rasiste ale arbitrului de rezerva Sebastian Coltescu

Meciul dintre Paris Saint-Germain si Istanbul Basaksehir a fost intrerupt in min. 16, la scorul de 0-0, din cauza unor cuvinte rasiste ale celui de-al patrulea oficial, romanul Sebastian Coltescu, relateaza AFP.

Radu Banciu, reactie furioasa dupa cazul Coltescu. Mbappe e analfabet, Hotugan nu are ce cauta in cupele europene

Acuzele de rasism care i-au fost aduse lui Sebastian Coltescu dupa incidentele de la PSG Basaksehir au fost comentate si de Radu Banciu. Cunoscutul prezentator TV a luat la tinta pe toata lumea. Nu i-a iertat pe Coltescu si Hategan, dar a fost extrem de dur si la adresa celor mai importanti fotbalisti de .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )