Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mircea Badea: Exista mai multe titluri valabile pentru aceasta stire: judecatoarea lui Dragnea data afara. Preferata lui Iohannis data afara

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Exista mai multe titluri valabile pentru aceasta stire: judecatoarea lui Dragnea data afara. Preferata lui Iohannis data afara

Mircea Badea a reactionat la vestea ca judecatoarea Livia Stanciu a fost data afara de la Institutul National al Magistraturii. Exista mai multe titluri valabile pentru aceasta stire: judecatoarea lui. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Exista mai multe titluri valabile pentru aceasta stire: judecatoarea lui Dragnea, data afara. Preferata lui Iohannis, data afara

Mircea Badea a reactionat la vestea ca judecatoarea Livia Stanciu a fost data afara de la Institutul National al Magistraturii. Exista mai multe titluri valabile pentru aceasta stire: judecatoarea lui.

Mircea Badea, amintiri inedite despre sedintele cu Adrian Sarbu: Bai, io zic sa va bagati mintile-n cap

Mircea Badea si-a amintit de perioada in care sef ii era Adrian Sarbu. Realizatorul de televiziune a povestit in emisiunea in gura presei despre cum se tineu sedintele cu fostul mogul de la Pro.

Andreea ESCA, surprinsa in IMAGINILE ANULUI: Totul s-a intamplat dupa mai multe ore de SUFERINTA... (FOTO)

Andreea Esca reuseste sa imbine munca cu distractia si dedica de fiecare data timp prietenilor ei. Stirista si-a invitat la masa cei mai buni prieteni si, pentru ca totul sa iasa bine, a decis sa.

Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, acuza mai multe site-uri de stiri ca au publicat informatii false despre o presupusa audiere a sa la DNA

Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, acuza mai multe site-uri de stiri ca au publicat informatii false despre o presupusa audiere a sa la DNA, in cadrul careia le-ar fi spus procurorilor ca PSD urmeaza s?.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

-Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dimineata noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in 10 judete din Oltenia, Transilvania si Muntenia, pe parcursul urmatoarelor.

Sorina Pintea face noi precizari despre retinerea medicilor in Romania: Se discuta mai multe aspecte

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti seara, ca nu s-a discutat niciodata concret si nu exista un plan pentru retinerea rezidentilor in tara, dar afirma ca au existat discutii pe.

Studiu: Romanii cumpara tot mai mult hrana specializata pentru animalele de companie (P)

Un animal de companie exista in cam o treime din locuintele sau gospodariile romanilor, destul de putin fata de vecinii bulgari. Proprietarii sunt foarte grijulii cand vine vorba despre necesitatile animalelor si, mai.

INCENDIU la un camin de nefamisti din Constanta! Mai multe persoane, iN PERICOL

Pompierii militari intervin cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit, luni dimineata, la acoperisul unui camin de nefamilisti din orasul Murfatlar, judetul Constanta, in care locuiesc.

Un nou CUTREMUR violent: 6,3 grade si SUTE de victime! Specialistii din mai multe tari sunt in alerta

Cel putin 700 de persoane au fost ranite in urma unui cutremur de 6,3 grade pe scara Richter, produs duminica in Iran, in apropierea zonei de frontiera cu Irak, anunta NDTV. Seismul a mai fost simtit de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )