Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mircea Badea a facut o dezvaluire de infract despre criminalul olandez din Dambovita

B1 B1,
Mircea Badea a facut o dezvaluire de infract despre criminalul olandez din Dambovita

Mircea Badea a vorbit despre cazul de la Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost omorata de un cetatean olandez. continuă pe B1

Anunt oficial despre criminalul olandez. ADN-ul pedofilului, pe trupul Adrianei

Informatie de ultima ora despre criminalul olandez. ADN-ul pedofilului a fost gasit pe trupul Adrianei, fetita de 11 ani din Dambovita, ucisa si violata de barbat. in continuarea comunicatelor de presa.

Dezvaluiri socante despre criminalul olandez care a ucis-o pe Adriana! A fost un copil abuzat de tatal alcoolic, mama lui avea probleme psihice

Dezvaluiri teribile ies la iveala despre pedofilul olandez care a omorat-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Gura Sutii. Johannes Visscher a fost un copil abuzat de propriul tata si a devenit pradator de.

Probleme de sanatate pentru Mircea Badea. Cum a aparut la emisiunea de la Antena 3

Problemele de sanatate par sa se fi agravat pentru Mircea Badea. Din fericire, este vorba doar despre o alergie, care nu se mai manifesta doar primavara, in conditiile in care tot mai multe terenuri abandonate din Capitala sunt pline de ambrozie. Realizatorul emisiunii in Gura Presei a aparut la TV tinand la nas o batista, .

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badeaa reactionat acid dupa ce a aflat caAndreea Escaa declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )