Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mircea Badea l-a dat de gol pe Alex Bodi. Ce a vazut pe masina lui, intr-o benzinarie

Playtech Playtech,
Mircea Badea l-a dat de gol pe Alex Bodi. Ce a vazut pe masina lui, intr-o benzinarie

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii in Gura Presei, l-a dat de gol pe Alex Bodi, dupa ce omul de televiziune a vazut ceva pe masina musculosului, in timp ce se afla intr-o benzinprie. Mircea Badea a povestit despre intalnirea pe care a avut-o cu Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, intr-o benzinarie din Capitala, in . continuă pe Playtech

Probele care l-au dus pe Alex Bodi in spatele gratiilor. Ce scrie, de fapt, in dosar

Dupa mai bine de doua ore de audieri, magistratii au decis ieri ca Alex Bodi sa ramana dupa gratii pentru 29 de zile. Cum a ajuns afaceristul in spatele gratiilor. Probele care l-au dus pe Alex Bodi in spatele gratiilor Alex Bodi a fost saltat miercuri de catre mascati dupa mai multe perchezitii. Cunoscut prin .

Cine l-ar fi denuntat pe Alex Bodi. Marturisirile socante ale fostei sotii. Detalii nebanuite din ancheta

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a ajuns la Tribunalul Dolj in catuse, iar in prezent urmeaza a fi judecata propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, fiind suspect intr-un dosar de proxenetism. Cine l-ar fi denuntat pe Alex Bodi Ieri, 11 noiembrie 2020, Alex Bodi a fost saltat de catre mascati din .

Zi grea pentru Alex Bodi! Ce veste urmeaza sa primeasca fostul sot al Biancai Dragusanu

Vestile rele curg lin in viata lui Alex Bodi. Ce se intampla acum cu fostul partener al Biancai Dragusanu. Afaceristul a fost ieri, 11 noiembrie, saltat de mascati in urma unor perchezitii DIICOT. Noua veste grea pentru Alex Bodi Alex Bodi a fost saltat de mascati in cursul zilei de ieri, 11 noiembrie, iar in .

Alex Bodi, retinut pentru 24 de ore. Ce a declarat avocatul lui. Detalii de ultim moment despre fostul sot al Biancai Dragusanu

A fost o zi grea pentru Alex Bodi, dupa ce acesta a fost ridicat chiar din propria sa vila din Capitala, cu mascatii. Alex Bodi este cercetat intr-un amplu dosar de trafic de persoane si proxenetism. Astfel, miercuri, in jurul orei 17. 00, Alex Bodi a fost adus la DIICOT Craiova, pentru a fi audiat de .

Detalii infioratoare! Fetele traficate de Alex Bodi erau batute pana la lesin si bagate cu capul in toaleta

Noi detalii infioratoare in cazul retinerii lui Alex Bodi. Fetele care ajungeam pe mana retelei din care face parte fostul sot al Biancai Dragusanu erau supuse unor chinuri groaznice. Amenintari, batai si droguri. Fetele traficate de reteaua din care face parte Alex Bodi, supuse la chinuri groaznice Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate .

Cine este femeia care l-a denuntat pe Alex Bodi si ce legaturi are cu Bianca Dragusanu. De necrezut

Alex Bodi a fost denuntat in septembrie de Iulia Salagean, una dintre fostele sotii, pentru una dintre acuzele care i se aduc in dosarul de proxenetism pentru care a fost retinut. Aceasta era prietena la catarama cu Bianca Dragusanu. Alex Bodi, denuntat de una dintre femeile din viata lui, prostituata in Germania Conform unor surse .

De cand facea, de fapt, Alex Bodi trafic de carne vie. Detalii halucinante din dosar

Milionarul Alex Nicolae Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, ar fi facut trafic de carne vie din 2014, sustin procurorii DIICOT, sursa citata de Gandul. Afaceristul i-ar fi cunoscut in acest context si pe oamenii interlopului sibian Adrian Tamplaru, aderand ulterior la gruparea acestuia. Milionarul Alex Bodi, retinut pentru proxenetism. Membrii gruparii ar fi racolat .

Ce face Bianca Dragusanu, in timp ce Alex Bodi se afla in fata magistratilor. Chiar ea a recunoscut. Declaratii uimitoare

Alex Bodi se afla in fata magistratilor pentru a afla daca va fi arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile, timp in care Bianca Dragusanu face declaratii uimitoare despre ce se intampla acum. Bianca Dragusanu se rasfata in stil mare in timp ce Alex Bodi asteapta sa afle daca judecatorii vor decide sau nu arestarea .

Imagini socante cu Alex Bodi in duba de politie. Ce se intampla chiar acum cu fostul sot al Biancai Dragusanu. Detalii de ultima ora

Imagini socante cu Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, in duba de politie. Afaceristul din Medias ar fi fost implicat intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism si urmeaza sa afle daca va fi sau nu arestat preventiv pentru 30 de zile. Clipe grele pentru Alex Bodi: va fi sau nu arestat pentru .

Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri bomba despre cuplul Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ce s-a aflat acum despre cei doi

Adriana Bahmuteanu vorbeste despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ce a aflat vedeta despre ei si ce spune despre cel mai controversat fost cuplu din showbiz-ul din Romania? Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri despre fostul cuplu. Ce spune despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi? Ironia face ca ucenicul sa-si intreaca maestrul in noua ecuatia a fostului cuplu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )