Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mircea Badea vrea sa faca bani de pe urma Simonei Halep. Cum spera prezentatorul tv sa castige ceva

Playtech Playtech,
Mircea Badea vrea sa faca bani de pe urma Simonei Halep. Cum spera prezentatorul tv sa castige ceva

Asa cum, de curand, va relatam aici, Mircea Badea Mircea Badea este recunoscut pentru micile sale escapade, cand vine vorba de pariurile sportive. Se pare insa ca are noroc castgand sume frumusle la pariurile sportive. Mircea Badea vrea sa faca bani de pe urma Simonei Halep Zilele acestea are locturneul WTA de la Praga, turneu . continuă pe Playtech

Mircea Badea il desfiinteaza pe medicul Virgil Musta dupa o aparitie compromitatoare: Domnule doctor, ce fotografie este asta?

In contextul pandemiei de COVID-19, Mircea Badea incinge spiritele atacandu-l pe renumitul medic Virgil Musta cu privire la o poza distrugatoare din punctul sau de vedere. Seful sectiei de Boli Infectioase a spitalului Victor Babes din Timisoara a fost surprins intr-o ipostaza pe care acesta ar fi criticat-o in alt context. Mircea Badea a explodat .

Mircea Badea, reactie soc dupa moartea lui Emi Pian. A spus tot in emisiune

Moartea lui Emi Pian, dar si prezenta fortelor de ordine la priveghiul acestuia, a atras un comentariu acid din partea lui Mircea Badea. Astfel, realizatorul emisiunii in gura presei, de la Antena 3, a reluat astfel razboiul pe care il are cu politistii si pe care il alimenteaza cu dezvaluiri so remarci acide. Ce a .

Primele declaratii ale Simonei Halep, dupa victoria de la Praga. Ce a descoperit dupa acest meci

Dupa doua meciuri chinuite jucate in Praga, Simona Halep a inregistrat o victorie fulger, vineri, in sferturile de finala. Romanca a invins-o pe poloneza Magdalena Frech cu scorul 6-2, 6-0. Declaratiile Simonei Halep, dupa victoria din capitala Cehiei Simona Halep, numarul 2 mondial, a reusit performanta unei victorii rapide cu Magdalena Frech, in varsta de .

Mircea Badea vine cu o dezvaluire-bomba despre care este sursa infectarii cu Covid-19 la romani

Realizatorul de la emisiunea in gura presei si-a expus opinia personala in legatura cu principala sursa de infectare cu noul coronavirus de la romani. Mircea Badea spune ca, deocamdata, un lucru.

Oana Lis a inceput sa faca bani online. Pentru ce o platesc clientii ei

Celebra Oana Lis, ca mai noi toti, a avut de suferit de pe urma pandemiei, fiind obligata sa-si inchida micutul sau birou de consultanta psihologica, dar, s-a reprofilat, iar acum ii este mai bine. Mai bine sunt propriul meu psiholog Oana Lis se descopera in fiecae zi, in viata proefionala, dar si in viata privata, .

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in finala de la Praga: Este un sentiment placut sa joc finala

Simona Halep a avut o prima reactie dupa ce s-a calificat in finala turneului WTA de la Praga. Romanca sustine ca e un sentiment placut sa joace finala la primul turneu. Vreau sa castig dar nu va fi usor, a spus Halep.

WTA Praga: Irina Begu, adversara Simonei Halep in semifinale inca o victorie in trei seturi

Irina Begu 82 WTA) s-a impus, sambata, cu scorul 6-2, 4-6, 6-2, in fata ibericei Sara Sorribes Tormo 84 WTA), in sferturile competitiei de la Praga. Pentru un loc in marea finala, Irina se va duela cu Simona Halep partida are loc sambata, dupa ora 16:00, va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro).

Lumini si umbre in jocul Simonei Halep! Romanca a bifat un alt meci-maraton in optimile turneului de la Praga

Simona Halep s-a calificat sferturile de finala ale turneului din capitala Cehiei dupa un meci de trei seturi, 3-6, 7-5, 6-2, cuBarbora Krejcikova 118 WTA).

La ce ora se joaca astazi meciul Simonei Halep din turul 2, in turneul de la Praga! Reactia surprinzatoare a lui CTP: Trebuia sa dea de undeva de la gat!

Simona Halep s-a calificat cu emotii in turul 2 al turneului de la Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog in trei seturi, reusind sa se impuna in cel final cu 7-6. Urmatoarea adversara este chiar colega sa de la dublu, favorita gazdelor, Barbora Krejcikova.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )