Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mircea Badea a prezentat secvente de cosmar, prin care intelegem mai multe despre coronavirus

B1 B1,
Mircea Badea a prezentat secvente de cosmar, prin care intelegem mai multe despre coronavirus

Realizatorul TV s-a aratat indignat dupa ce a gasit imagini revoltatoare care se intampla in plina pandemie. Mircea Badea a prezentat, marti seara, secvente pe care el le-a numit de cosmar cu foarte. continuă pe B1

Mircea Badea, reactie uluitoare. Ce se intampla, de fapt, in spitale este tulburator

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii in gura presei de la Antena 3, a dat o veste tulburatoare, in plina pandemie de COVID-19. Vedeta TV a comentat cazurile grave de COVID-19 si aglomeratia din spitale, respectiv de la Terapiile Intensive. Ce se intampla in spitalele din Romania. Reactia uluitoare a lui Mircea Badea Mircea Badea a vorbit .

Mircea Badea, veste groaznica, duminica seara: S-a dus la privat sa faca testul si a iesit pozitiv

Mircea Badea a povestit in editia de duminica seara a emisiunii in gura presei cazul unei familii pe care o cunoaste foarte bine si care s-a infectat cu noul coronavirus. Nu le-a raspuns nimeni la.

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA MINISTERUL EDUCATIEI: Se asteapta decizia Ministerului Sanatatii prin care se va decide calea pentru noul an scolar

Ministerul Educatiei si Cercetarii asteapta decizia Ministerului Sanatatii prin care se va decide calea pe care ministerul respopnsabil cu educatia o va aborda pentru noul an scolaruniversitar, respectiv daca scoala va fi efectuata cu elevii fata in fata, online, mixt sau prin alte forme intermediare, in functie de nivelul de invatamant, ne-au transmis reprezentantii Ministerului Educatiei, intr-un interviu.

Petitia prin care se cere redeschiderea Dosarului 10 august a strans peste 57.000 de semnaturi

Peste 57. 000 de persoane au semnat petitia initiata de comunitatea Declic prin care procurorului general Gabriela Scutea i se solicita sa anuleze solutia de clasare a Dosarului 10 august, conform Hotnews.

Petitia prin care se cere redeschiderea Dosarului 10 august a strans peste 57.000 de semnaturi

Peste 57. 000 de persoane au semnat petitia initiata de comunitatea Declic prin care procurorului general Gabriela Scutea i se solicita sa anuleze solutia de clasare a Dosarului 10 august.

Alarmant! Trucul simplu prin care multi romani s-au trezit cu conturile bancare goale

O companie romaneasca producatoare de solutii de securitate cibernetica trage un semnal de alarma cu privire la o campanie de e-mailuri frauduloase care pretind a fi trimise din parte unor companii mari precum Posta Romana sau banci precum Banca Comerciala Romana. Scopul este acela de a-i face pe oameni sa ofere date financiare confidentiale.

Avocatul Poporului considera excesiva masura prin care un salariat confirmat cu COVID-19, trebuie sa prezinte angajatorului un test negativ la reintoarcerea la munca

Avocatul Poporului a transmis ca este excesiva conditionarea salariatului, la momentul intoarcerii la locul de munca, de efectuarea si prezentarea unui test negativ la COVID-19, o masura impusa in afara cadrului legal, persoanelor care se intorc la munca dupa perioada de carantina, si oamenilor care au fost la un moment dat pozitivi, insa considerate vindecate, dupa ce au parcurs procedurile si traseul reglementat de lege. Institutia solicita Ministerului Muncii, prin intermediul Inspectiei Muncii, sa transmita la nivel national angajatorilor ca aceasta masura este excesiva, conform news. ro.

Carrefour vine cu un anunt groaznic pentru toti clientii: metoda prin care pot fi inselati

Carrefour este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de retail din Romania. Reprezentantii hipermarketului au venit cu o veste proasta pentru clienti: ar putea cadea victima unei inselaciuni care.

Proiectul prin care te vei putea conecta la sateliti pentru o suma modica

Un proiect de la Defcons Aerospace Village ar trebui sa aiba impact si potential: un instrument de comunicare prin satelit open source, in valoare de aproximativ o suta de dolari. NyanSat.

Guvernul a atacat la CCR legea prin care sunt marite pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor

Executivul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea care majoreaza pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor. Actul normativ, adoptat decizional de catre Camera Deputatilor pe 30 iunie, introduce si prevederea potrivit careia violul si actul sexual cu un minor sunt infractiuni pentru care prescriptia nu inlatura raspunderea penala.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )