Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mircea Badea, reactie dura la adresa lui Dan Barna: L-am supraestimat grav pe asta

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, reactie dura la adresa lui Dan Barna: L-am supraestimat grav pe asta

Mircea Badea a avut o reactie dura la adresa lui Dan Barna pe pagina sa de Facebook, dupa ce liderul USR a anuntat public cu cine va vota daca nu va intra in turul doi al prezidentialelor. L-am. continuă pe Antena3

Mircea Badea, reactie dupa ce Alexandru Cumpanasu a vorbit despre o eventuala candidatura la prezidentiale

Mircea Badea a reactionat dupa ce Alexandru Cumpanasu si-a manifestat intentia de a candida la alegerile prezidentiale 2019. Cumpanasu are un ONG. La un moment dat, a luat niste fonduri europene, de.

Sondaj IMAS: Iohannis continua sa conduca detasat cu aproape 45%, urmat de Dan Barna cu 17% si Victor Ponta cu 14%. Dancila ramane pe locul 5

Presedintele Klaus Iohannis continua sa conduca detasat in preferintele electoratului avand 44,6% in ultimul Barometru Europa FM realizat de IMAS. Seful statului este urmat la mare distanta de liderul USR, Dan Barna, cu 17%, iar pe locul trei este plasat finalistul pe care Iohannis l-a invins in urma cu cinci ani, Victor Ponta, liderul Pro Romania fiind creditat cu 14% din intentiile de vot. PSD se afla in continuare in situatia fara precedent de fi abia pe locul 5, Viorica Dancila adunand doar 8,4%. Sondajul a fost realizat insa in perioada 5-8 august, adica inainte ca ALDE sa rupa coalitia cu PSD si sa anunte, alaturi de Pro Romania, sustinerea in cursa a candidatului independent Mircea Diaconu.

Mircea Badea, criza de ras in direct: Nu exista nimic mai tare pe planeta Pamant! - VIDEO

Mircea Badea le-a prezentat telespectatorilor sai imaginile cu procurorul din cazul Caracal, care fost alergat la propriu de catre reporteri. Este vorba despre Catalin Zavoianu, care a fost surprins cum alerga, i.

DAN BARNA, DESPRE POSTUL DE COMISAR EUROPEAN: Daca Dancila insista pentru Plumb, exista riscul ca aceasta candidatura fie respinsa

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca in cazul in care prim-ministrul Viorica Dancila insista pentru candidatura europarlamentarului Rovana Plumb la un post de comisar european din partea Romaniei, exista riscul ca aceasta propunere sa fie respinsa.

DAN BARNA: Suntem gata sa intram la guvernare cand avem majoritate parlamentara

Presedinte USR, Dan Barna, a afirmat, duminica seara, la Digi 24, ca partidul pe care il conduce este gata sa intre la guvernare in momentul cand va fi o majoritate parlamentara care sa sustina reformele pe care vrea sa le realizeze.

Dan Barna, candidatul USR PLUS la Cotroceni, in Baragan: Am sesizat in administratia locala tensiuni si lipsa reala de dezvoltare

Duminica, 1 septembrie, de la ora 11. 30, Dan Barna va fi prezent in Calarasi Piata Big). Pana pe 18 septembrie, Dan Barna, candidatul Aliantei USR PLUS, va strabate toata tara pentru a vorbi cu cetatenii despre obiectivele sale de schimbare a Romaniei din functia de presedinte al tarii, dar si pentru a strange cele 200. 000 de semnaturi, necesare inscrierii candidaturii sale.

DAN BARNA: DACA motiunea de cenzura va trece, se deschide posibilitatea reala a alegerilor anticipate

Candidatul Aliantei USR PLUS la presedintia Romaniei, Dan Barna, a declarat, vineri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca se deschide o posibilitate reala pentru alegeri anticipate daca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va trece.

DAN BARNA: Vom sustine orice formula de guvern non-PSD

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat vineri la Braila ca partidul sau va sustine in parlament orice varianta de guvern din care sa nu faca parte PSD care are ca obiectiv alegerile anticipate.

VICTOR PONTA: Dan Barna mai bine s-ar ocupa sa guverneze

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a criticat luni varianta avansata de liderul USR, Dan Barna, care a anuntat ca isi doreste alegeri anticipate, si a afirmat ca acesta mai bine s-ar ocupa sa guverneze.

Dan Barna vrea acord politic in Parlament pentru alegeri anticipate

Liderul USR si candidatul Aliantei USR-PLUS la prezidentiale, Dan Barna, a declarat, luni, ca va propune actualului parlament un acord politic, in care trebuie sa se implice si presedintele Iohannis si celelalte partide numite astazi de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )