Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Traian Basescu a dezvoltat o obsesie ilegala, neconstitutionala si abuziva in legatura cu niste cetateni particulari

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Traian Basescu a dezvoltat o obsesie ilegala, neconstitutionala si abuziva in legatura cu niste cetateni particulari

Mircea Badea a comentat in editia de duminica seara a emisiunii in Gura Presei obsesia lui Traian Basescu pentru anumiti cetateni ai Romaniei si pentru Antena 3. Are o obsesie maladiva, el fiind. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Pana la numirea lui Patapievici la ICR, acesta era utilizat pentru acordarea de sinecuri

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Timisoara, ca pana la numirea lui Horia-Roman Patapievici si a lui Mircea Mihaies in fruntea ICR, institutia era utilizata pentru acordarea de sinecuri si a aratat ca nu a cerut niciodata nimic acestei conduceri.

Mircea Badea, in dialog cu Gherghina Ciulei, la Sinteza Zilei

Mircea Badea a dialogat joi, la Sinteza Zilei, cu Gherghina Ciulei, femeia din Nana agresata de gorilele Elenei Udrea. E limpede ca si-au adus aplaudaci la Nana. Ieri era cu morti in gura, astazi era cu.

Mircea Badea: Lansez un apel viguros catre interlopii de dreapta sa nu mai agreseze batranele in halat

Mircea Badea a comentat miercuri, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, imaginile cu o femeie din comuna Nana, care a fost agresata atunci cand a incercat sa-i ceara explicatii Elenei Udrea. Se pare ca si.

Traian Basescu: Nu pot sa consider afirmatiile lui Rogozin declaratii oficiale ale Federatiei Ruse. / Daca in Ucraina e razboi civil, Romania va fi profund afectata

Romania va fi profund afectata daca in Ucraina se va declansa un razboi civil intre est si vest, a declarat duminica presedintele Traian Basescu la Digi 24, potrivit Agerpres. Seful statului a mai spus, cu referire la declaratiile vicepremierului rus Dmitri Rogozin cu privire la Romania, ca acestea au fost facute sub influenta bauturilor alcoolice si ca nu le poate considera declaratii oficiale. Traian Basescu a mai spus, duminica, la Digi 24, ca exista o intentie a Guvernului ca premierul sa faca o vizita in Federatia Rusa in acest an, dar a subliniat ca acesta ar fi nepotrivita.

Dan Sova: Traian Basescu nu-si doreste transparentizarea operatiunilor din Portul Constanta

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a declarat in emisiunea QA ca Traian Basescu nu-si doreste transparentizarea operatiunilor din Portul Constanta. Eu cred ca domnul presedinte Traian Basescu -.

Traian Basescu vine luni, la 12.30, la Adevarul Live. Ce replica are Romania la declaratiile razboinice ale lui Rogozin?

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat luni, 12 mai, incepand cu ora 12. 30, intr-o editie speciala a Adevarul Live. Fata in fata cu seful statului se vor afla Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si jurnalistul Liviu Iolu.

Traian Basescu: Dupa terminarea mandatului, voi fi consultant activ al PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca la finalul mandatului va deveni consultant al Partidului Miscarea Populara. Dupa ce imi voi termina mandatul voi fi consultant PMP, nu am nevoie de functie.

Traian Basescu s-a interesat despre crearea unei universitati regionale la Timisoara

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, separat, la Timisoara, cu primarul Nicolae Robu PNL) si cu rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea, in discutiile cu cei doi seful statului interesandu-se despre crearea unei universitati.

Traian Basescu: O vizita a lui Ponta in Rusia, anul acesta, ar fi nepotrivita

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, caexista o intentie a Guvernului ca premierul Victor Ponta sa faca o vizita in Rusia in acest an, dar ar fi nepotrivita. Seful statului.

Traian Basescu: I-am propus lui Blaga o fuziune a PDL cu PMP; a spus ca discutam dupa europarlamentare

Presedintele Traian Basescu a declarat ca i-a propus liderului PDL, Vasile Blaga, la sfarsitul anului 2013, o fuziune a democrat-liberalilor cu Partidul Miscarea Populara, dar Blaga a refuzat spunand ca va discuta subiectul dupa alegerile europarlamentare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )