Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mircea Badea: Nu trebuie sa platim taxe la stat, ne-am luat tara inapoi si suntem eroi ca trimitem bani lu mami

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Nu trebuie sa platim taxe la stat, ne-am luat tara inapoi si suntem eroi ca trimitem bani lu mami

Sunt inca sub stare de soc, a afirmat Mircea Badea in pasa cu Mihai Gadea din cadrul editiei emisiunii Sinteza Zilei. Nu mai pot cu Traian Basescu! Pentru ca 10 ani ne-am luptat cu aceste tendinte. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Fac fata unui val de injuraturi si de amenintari ca in vremurile basismului acerb

Mircea Badea a vorbit, in interventia sa in emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, , despre mesajele de amenintare pe care le-a primit pentru ca a declarat ca expresia ne-am luat tara inapoi este una.

Mircea Badea: Remarc ticalosia aparatului de propaganda

Mircea Badea a vorbit, in interventia sa in emisiunea 100 de Minute, despre mesajele de amenintare pe care le-a primit pentru ca a declarat ca expresia ne-am luat tara inapoi este una agresiva si.

Mircea Badea: Cei care si-au luat tara inapoi platesc si impozite?

Mircea Badea a lansat pe contul sau de Facebook, dar si in interventia sa in emisiunea 100 de Minute, o intrebare: Cei care si-au luat tara inapoi platesc si impozite? functiond, s, id) { var js,.

Mihai Gadea si Mircea Badea, AVALANSA de glume despre statuile-animale ale lui Basescu. Calul trebuia sa fie in sufragerie, ca la Bercea

Mircea Badea a comentat, marti seara, in pasa de la finalul emisiunii Sinteza zilei, imaginile cu obiectele decorative reprezentand un urs, o vaca si un cal de pe domeniul de la Scovistea, in care va locui Traian.

Mircea Badea: E ca si cum ai merge cu masina decapotabila si cu umbrela

Mircea Badea a facut o serie de comentarii referitoare la cele trei obiecte decorative bizare instalate in curtea lui Traian Basescu: un cal in marime naturala, o vaca si un urs. Vaca si calul,.

Antena 1, amendata de CNA cu 10.000 de lei pentru o emisiune cu Mircea Badea si pentru vulgaritate si dans lasciv la Neatza cu Razvan si Dani

CNA a amendat Antena 1 cu 10. 000 de lei, pentru emisiunea In gura presei, reluata de la Antena 3, in care Mircea Badea a facut afirmatii injurioase la adresa lui Traian Basescu, si pentru matinalul Neatza cu Razvan si Dani in care s-a folosit un limbaj vulgar si mai multe femei au dansat lasciv.

Mircea Badea: Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat

Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat care sa limiteze abuzurile, a declarat Mircea Badea. Parlamentarul este reprezentantul unor cetateni care l-au votat si raspunde.

Mircea Badea: Cum sa rezulte din probe suspiciuni?

Cum din probe rezulta suspiciuni? Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, se intreaba, luni, cum poate sefa iCCJ, Livia Stanciu, sa sustina ca din probe rezulta suspiciunile rezonabile. Asa.

Mircea Badea, despre episodul cu Alina Gorghiu si copilul care refuza sa deschida usa la hoti: Nu exista ceva mai tare pe Pamant!

Mircea Badea a difuzat, in editia de duminica a emisiunii in gura presei, un filmulet din campania electorala din 2012, cand Alina Gorghiu, actual lider PNL, ii cerea unui copil sa deschida usa pentru a-i da.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )