Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mircea Cartarescu a castigat unul dintre cele mai importante premii nationale de poezie. Scriitorul a fost premiat la Botosani de ziua lui Eminescu

Adevărul Adevărul,
Mircea Cartarescu a castigat unul dintre cele mai importante premii nationale de poezie. Scriitorul a fost premiat la Botosani de ziua lui Eminescu

Peste 120 de scriitori din Romania s-au adunat ieri la Botosani pentru a participa la festivitatile prilejuite de aniversarea a 167 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu. Sciitorul Mircea Cartarescu a ridicat cu aceasta ocazie un premiu foarte important la nivel national. continuă pe Adevărul

Crestere de aproape 23% a inmatricularilor pentru cele mai importante modele auto de lux

Cele mai importante modele auto de lux comercializate in tara noastra au inregistrat, anul trecut, o crestere a inmatricularilor de masini noi si second hand de 22,75%, ajungand la 5. 368 de unitati, dintre care cele mai multe de la Volvo, reiese din datele Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV).

24 dintre cele mai AMUZANTE expresii romanesti, pe intelesul strainilor

Cea mai rapida modalitate de a invata limba unei natii este sa traiesti in mijlocul locuitorilor si sa interactionezi cu ei. Pornind de la aceasta idee, romanca Paula Veselovschi, stabilita.

Prima zi din ultimii doi ani fara nicio crima in El Salvador, una dintre cele mai violente tari din lume

El Salvador, una dintre tarile cu cea mai mare rata a criminalitatii din lume, a inregistrat saptamana aceasta prima zi din ultimii doi ani in care nu s-a inregistrat nicio crima, scrie The Guardian.

Cele mai bune bancuri cu animale. De ce a murit papagalul de ciuda dupa ce stapanul s-a insurat

Animalele au fost tot timpul o sursa pentru bancuri. Iata aici o selectie cu cateva dintre cele mai bune glume pe aceasta tema.

EXCLUSIV Mircea Cartarescu este laureatul din acest an al Premiului Opera Omnia de la Botosani, dedicat lui Mihai Eminescu

Scriitorul Mircea Cartarescu a primit Premiul National de Poezie Mihai Eminescu, pentru Opera Omnia, la manifestarile de la Botosani dedicate zilei de 15 ianuarie.

VIDEO Cum se antreneaza Gianluigi Donnarumma (AC Milan), unul din cei mai doriti portari din lume

Nascut pe 25 februarie 1999, Gianluigi Donnarumma este, la doar 17 ani, unul din cei mai curtati portari din lume. Un produs al academiei de juniori al Milanului, Gigi se afla in acest moment pe lista scurta de achizitii a unor nume importante precum FC Barcelona sau Chelsea. Intra in material pentru a vedea ce minuni poate face la antrenament Donnarumma.

Trei cele mai vandute modele Ford in Romania - unul este vehicul comercial

Cele mai bine vandute modele Ford anul trecut in Romania au fost Focus cu un numar de 2. 630 unitati, urmat de Fiesta si Transit, cu 1. 888 de unitati, respectiv 1. 698 de unitati.

O adolescenta invitata la Casa Alba, muscata de unul dintre cainii familiei Obama

Unul dintre cainii familiei Obama, Sunny, a muscat luni o tanara invitata la Casa Alba, provocandu-i o mica leziune pe obraz, informeaza joi site-ul TMZ, citat de AFP.

37 de trenuri, in continuare anulate de catre CFR. Cele mai multe, in estul tarii

CFR Calatori mentine in continuare mai multe trenuri anulate. Aproximativ 5% din totalul garniturilor de tren sunt anulate, asta insemnand un numar de 37. Cele mai multe dintre acestea sunt cele din estul tarii, acolo unde viscolul de zilele trecute a lovit napraznic.

Cele mai rapide 10 masini din lume fabricate anul trecut

Cele mai rapide zece masini de serie din lume fabricate anul trecut ating 100 de km/h in mai putin de 3 secunde. Aceste modele sunt un ambasador de brand, pentru ca toata lumea vorbeste despre performantele lor sau pretul exorbitant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )