Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mircea Diaconu, despre cel mai nou film in care joaca: Comedia Doar cu buletinul la Paris ascunde in ea tristete

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu, despre cel mai nou film in care joaca: Comedia Doar cu buletinul la Paris ascunde in ea tristete

Comedia Doar cu buletinul la Paris ascunde in ea tristete, a spus actorul Mircea Diaconu, despre cel mai recent film in care joaca. Este o reteta de comedie buna, dar e de-o tristete. si e la baza o. continuă pe Antena3

Madalina Ghenea a facut furori la Cannes, la premiera celui mai nou film in care apare

Madalina Ghenea a facut furori la Cannes, la premiera celui mai nou film in care apare, La Giovinezza, de Paolo Sorrentino. Romanca a pasit pe covorul rosu alaturi de trei monstri sacri ai.

(P) Trapped Room Escape. Aventura si mister in cel mai nou joc pentru oameni inteligenti

Dupa cum probabil deja stiti, de ceva vreme exista o modalitate noua si captivanta de petrecere a timpului liber in tara- jocurile Escape the Room. Fenomenul care in Romania a prins amploare in ultimul an, atrage tot mai multi amatori de.

Novak Djokovic, despre posibilul sfert cu Rafael Nadal de la Roland Garros: El joaca la Paris cel mai bun tenis al sau, am nevoie de o zi perfecta

Novak Djokovic pare mai aproape ca oricand de castigarea in premiera a trofelului de la Roland Garros, mai ales dupa sezonul de exceptie pe care l-a avut pana acum. Sarbul ramane cu picioarele pe pamant si precizeaza ca Nadal este inca foarte greu de batut la Paris. El joaca aici n. r. Roland Garros) cel mai bun tenis al sau, am nevoie de o zi perfecta pentru a-l invinge, a spus liderul mondial. Daca nu se intampla vreo surpriza majora, cei doi rivali s-ar putea duela in sferturile de finala ale competitiei de la Paris.

VIDEO. Cum se mentine in forma cel mai puternic om al lumii

Barack Obama a postat o inregistrare pe Internet, in care vorbeste despre cele cinci moduri in care incearca sa se mentina in forma si apare alergand alaturi de vicepresedintele american, Joe Biden. Videoclipul a fost filmat cu ocazia implinirii a cinci ani de la lansarea campaniei pentru combaterea obezitatii, Lets Move, lansata de Michelle Obama.

Bagdadul ramane cel mai periculos oras din lume. Vezi care e cel mai riscant oras din Europa

Bagdadul este cel mai periculos oras din lume la capitolul risc terorist, Parisul si Belfastul fiind cele mai riscante orase din Europa, potrivit unui clasament realizat de Verisk Maplecroft, informeaza publicatia.

Cel mai bun lemn pentru constructii. De unde trebuie recoltat si ce esente sunt recomandabile pentru case

Cel mai bun lemn pentru cosntructii. Dupa o lunga perioada in care a fost considerat periculos fiind usor combustibil , lemnul a revenit in forta si acum este una dintre vedetele materialelor de constructii. Va prezentam principalele criterii dupa care se alege cel mai bun lemn pentru constructii.

Barack Obama, cel mai iubit presedinte al Internetului: Ce recorduri a doborat

Barack Obama stie, cu siguranta, sa isi promoveze imaginea in online si sa pastreze legatura cu publicul. Asta o spun conturile sale de Facebook si Twitter, nu noi. De cand activeaza in online, Obama a strans43,185,316 de fani pe Facebook. Ocupa a treia pozitie in topul celor mai urmarite pagini care apartin persoanelor, dupa Katy [] Barack Obama, cel mai iubit presedinte al Internetului: Ce recorduri a doborat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Felix Tataru, GMP: Mobilul este ecranul cu care romanii intereactioneaza cel mai mult

Telefonul mobil este dispozitivul cu care romanii interactioneaza cel mai mult, desi majoritatea investitiilor in publicitate merg in continuare pe televiziune, a declarat Felix Tataru, presedintele grupului de comunicare GMP, in cadrul emisiunii.

Felix Tataru, GMP: Mobilul este ecranul cu care romanii interactioneaza cel mai mult

Telefonul mobil este dispozitivul cu care romanii interactioneaza cel mai mult, desi majoritatea investitiilor in publicitate merg in continuare spre televiziune, a declarat Felix Tataru, presedintele grupului de comunicare GMP, in cadrul emisiunii de.

Cel mai mare magazin Disney a fost deschis in Shanghai

Cel mai mare magazin Disney, de 860 metri patrati, a fost deschis miercuri in Shanghai si se alatura celorlalte 340 de locatii pe care Disney le are in intreaga lume. Anul viitor, compania intentioneaza sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )