Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mircea Diaconu, despre protocoalele secrete: De ce oamenii din CSAT nu au spus nimic? Unde sunt acesti oameni?

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu, despre protocoalele secrete: De ce oamenii din CSAT nu au spus nimic? Unde sunt acesti oameni?

Europarlamentarul Mircea Diaconu considera ca toti cei care faceau parte din CSAT, la momentul semnarii protocoalelor secrete, ar fi avut obligatia morala sa vorbeasca, atunci cand societatea a cerut. continuă pe Antena3

Tariceanu, despre protocoalele SRI aprobate in sedinta CSAT la care a luat si el parte: Au trecut 13 ani. Nu-mi aduc aminte

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, referitor la faptul ca in 2005, cand s-au incheiat unele dintre protocoalele institutiilor cu SRI, el era membru al Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), ca documentele nu a fost discutate in CSAT. El spune ca, dupa 13 ani, nu isi mai aduce aminte detalii, dar este necesar ca toate protocoalele sa fie scoase la lumina.

CSM analizeaza protocoalele secrete

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii ar urma sa examineze miercuri raspunsurile institutiilor din sistemul judiciar privind protocoalele incheiate cu structurile de informatii. Potrivit unei.

Fost ministru al justitiei, despre protocoalele SRI-Parchet: Justificate doar daca privesc securitatea nationala

Fostul minustru al justitiei, Rodica Stanoiu, a sustinut ca protocoalele dintre procurori si ofiterii de informatii sunt justificate, doar daca privesc doar securitatea nationala. De asemenea, Rodica.

Viorica Dancila, despre protocoalele cu SRI: Trebuie sa ajungem la un moment zero

Premierul Viorica Dancila a spus, marti, intrebata despre decescretizarea proctocoalelor intre Parchetul General si SRI, ca trebuie sa se ajunga la un moment zero, iar pentru sanatatea societatii si pentru cresterea increderii in institutiile statului trebuie sa vedem tot ce se intampla.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )