Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tariceanu, despre protocoalele SRI aprobate in sedinta CSAT la care a luat si el parte: Au trecut 13 ani. Nu-mi aduc aminte

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, despre protocoalele SRI aprobate in sedinta CSAT la care a luat si el parte: Au trecut 13 ani. Nu-mi aduc aminte

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, referitor la faptul ca in 2005, cand s-au incheiat unele dintre protocoalele institutiilor cu SRI, el era membru al Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), ca documentele nu a fost discutate in CSAT. El spune ca, dupa 13 ani, nu isi mai aduce aminte detalii, dar este necesar ca toate protocoalele sa fie scoase la lumina. continuă pe Adevărul

Tariceanu spune ca protocoalele SRI nu au fost aprobate in sedinta CSAT la care a luat si el parte: au trecut 13 ani. Nu-mi aduc aminte

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, referitor la faptul ca in 2005, cand s-au incheiat unele dintre protocoalele institutiilor cu SRI, el era membru al Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), ca documentele nu a fost discutate in CSAT. El spune ca, dupa 13 ani, nu isi mai aduce aminte detalii, dar este necesar ca toate protocoalele sa fie scoase la lumina.

Fost ministru al justitiei, despre protocoalele SRI-Parchet: Justificate doar daca privesc securitatea nationala

Fostul minustru al justitiei, Rodica Stanoiu, a sustinut ca protocoalele dintre procurori si ofiterii de informatii sunt justificate, doar daca privesc doar securitatea nationala. De asemenea, Rodica.

Viorica Dancila, despre protocoalele cu SRI: Trebuie sa ajungem la un moment zero

Premierul Viorica Dancila a spus, marti, intrebata despre decescretizarea proctocoalelor intre Parchetul General si SRI, ca trebuie sa se ajunga la un moment zero, iar pentru sanatatea societatii si pentru cresterea increderii in institutiile statului trebuie sa vedem tot ce se intampla.

Protocoalele SRI nu au fost discutate in CSAT, nu am avut cunostinta de acestea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, referitor la faptul ca, in 2005, cand s-au incheiat unele dintre protocoalele institutiilor cu SRI, el era membru al Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), ca documentele nu a fost discutate in CSAT. El spune ca, dupa 13 ani, nu isi mai aduce aminte detalii, dar este necesar ca toate protocoalele sa fie scoase la lumina.

Radu Soviani: Protocolul SRI este falsificat? CSAT ar trebui sa se sesizeze

Documentul publicat de SRI ca fiind ,,protocolul secret, acum declasificat, prezinta numeroase dub.

Fost presedinte al CCR, despre protocolul SRI- Parchetul General: Toti stiau. S-a sarit calul cu echipele mixte

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat marti, pentru MEDIAFAX, legat de protocolul SRI- Parchetul General, ca acesta prevede niste lucruri care nu ar fi trebuit sa existe, cum su.

Tariceanu, despre redefinirea abuzului in serviciu: Sa nu permita interpretari si abuzuri

Seful Senatului si liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca este necesar ca in Codul Penal sa existe o formulare exacta a abuzului in serviciu, care sa nu permita interpretari si.

Tutuianu, despre protocolul SRI - Parchetul General: Arata substituirea rolului Parlamentului ca unica autoritate legiuitoare

Vicepresedintele PSD, senatorul Adrian Tutuianu, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca protocolul SRI - Parchetul General arata substituirea rolului Parlamentului ca unica autoritate legiuitoare.

Traian Basescu, despre protocolul SRI-Parchet: imi este clar ca asa cum este formulat poate da loc la interpretari si abuzuri. Ce il sfatuieste pe Iohannis sa faca in privinta lui Kovesi

Traian Basescu reactioneaza in scandalul protocolului desecretizat dintre Serviciul Roman de Informatii SRI) si Parchetul General. Fostul sef al statului spune ca a citit pe diagonala documentul,.

Calin Popescu Tariceanu, despre scumpirea motorinei: Preturile, cum bine stiti, nu le stabileste Guvernul

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre faptul ca in ultimul an pretul motorinei a crescut cu aproape un leu. Prezent la Timisoara, unde a fost inaugurat noul sediu ALDE Timis, care se afla chiar langa o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )