Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mircea Grosaru, deputatul minoritatii italiene din Romania, s-a stins fulgerator din viata, ieri dimineata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mircea Grosaru, deputatul minoritatii italiene din Romania, s-a stins fulgerator din viata, ieri dimineata

Mircea Grosaru, deputatul minoritatii italiene din Romania, s-a stins fulgerator din viata, ieri dimineata, la Spitalul Judetean Suceava, in urma unui stop cardio-respirator. continuă pe Ziarul Bursa

A murit Mircea Grosaru, deputatul minoritatii italiene din Romania

Mircea Grosaru, deputatul minoritatii italiene din Romania, a murit, luni dimineata, la sectia de cardiologie a Spitalului Judetean Suceava.

Deputatul Mircea Grosaru a murit in urma unui infarct miocardic

Mircea Grosaru, deputatul minoritatii italiene din Romania, a murit, luni dimineata, in Spitalul Judetean Suceava, in urma unui stop cardio-respirator, informeaza Agerpres. Grosaru avea 61 de ani si se afla la al treilea mandat de deputat in Parlamentul Romaniei.

A murit deputatul minoritatii italiene Mircea Grosaru, in urma unui infarct.

Deputatul minoritatii italiene Mircea Grosaru, in varsta de 61 de ani, a murit, luni, in urma unui infarct, la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Suceava, informeaza Mediafax. Potrivit medicilor SJU Suceava, Mircea Grosaru a suferit un infarct miocardic acut, respectiv stop cardio-respirator neresuscitabil. El a decedat la spital luni, la orele pranzului. Mircea Grosaru, de profesie avocat, era deputat aflat la al patrulea mandat din partea minoritatii italiene, fiind membru al .

Suceava: Deputatul minoritatii italiene Mircea Grosaru a murit in urma unui infarct

Deputatul minoritatii italiene Mircea Grosaru, in varsta de 61 de ani, a murit, luni, in urma unui infarct, la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Suceava. Potrivit medicilor SJU Suceava, Mircea Grosaru a.

A murit deputatul Mircea Grosaru

Mircea Grosaru, deputatul minoritatii italiene, in varsta de 61 de ani, a decedat, astazi, in urma unui infarct, la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Suceava, transmit surse din presa.

Cel mai necunoscut deputat de Bistrita-Nasaud Mircea Grosaru a murit in urma unui infarct

Deputatul minoritatilor italiene Mircea Grosaru a decedat luni, in jurul pranzului, la Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava, dupa ce a facut un infarct. Juristul Mircea Grosaru reprezenta in Parlament Bistrita-Nasaud, fiind unul dintre cei mai necunoscuti deputati din judet.

in spitalele din Romania nimic nu e gratuit. Multi dintre bolnavi duc mana catre buzunar

In spitalele din Romania nimic nu e gratuit. Iar daca este, cu siguranta, coada e prea lunga. Asa ca pacientii duc mana catre buzunar. Se intampla si la Bucuresti, la Institutul Oncologic, cel mai mare.

i-Tour 2014 - un proiect care promoveaza 150 de partii din Romania

Astazi se va lansa, la Brasov, cea de-a patra editie a proiectului national de informare si promovare gratuita a partiilor de schi omologate din Romania i-Tour Schi.

Radu Banciu: Sistemul de sanatate din Romania nu mai poate fi salvat de nicio oranduire

Jurnalistul Radu Banciu a declarat luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, ca sistemul de sanatate din Romania nu va putea fi salvat de coruptie de nicio oranduire din tara, aratand ca dimpotriva.

Raport CE: Presa din Romania este influentata de afilierile politice ale unor proprietari

Primul raport al Comisiei Europene privind coruptia din toate tarile Uniunii Europene arata ca, jurnalismul din Romania este, adesea, influentat de interesele si de afilierele politce ale proprietarilor unor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )