Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raport CE: Presa din Romania este influentata de afilierile politice ale unor proprietari

B1 B1,
Raport CE: Presa din Romania este influentata de afilierile politice ale unor proprietari

Primul raport al Comisiei Europene privind coruptia din toate tarile Uniunii Europene arata ca, jurnalismul din Romania este, adesea, influentat de interesele si de afilierele politce ale proprietarilor unor. continuă pe B1

Raportul anticoruptie al CE: Jurnalismul romanesc este influentat de afilierile politice ale proprietarilor de media

Jurnalismul din Romania este influentat de afilierile politice ale proprietarilor de companii media, iar informarea obiectiva este deteriorata, avertizeaza Comisia Europeana, in Raportul anticoruptie prezentat luni.

Romania este condusa cu 2-0 de Ucraina, dupa prima zi din Cupa Davis

Romania este condusa cu 2-0 de Ucraina in turul I al Cupei Davis, dupa ce Adrian Ungur si Victor Hanescu au fost invinsi de Serghei Stahovski, respectiv Ilia Marcenko. Ungur a pierdut in trei seturi, 6-3,.

Interes crescut pentru terenurile agricole si forestiere din Romania

Liberalizarea pietei terenurilor agricole si forestiere pentru cetatenii si companiile din UE si SEE incepand cu ianuarie 2014 starneste si mai mult interes in legatura cu acestea. Nu este un secret faptul ca preturile terenurilor agricole si forestiere din Romania sunt foarte atractive. In acelasi timp, cele mai mari castiguri din productia de alimente din zona Euro au fost realizate in Romania, conform raportarilor pentru prima jumatate a anului 2013. Acelasi fenomen este valabil si in cazul terenurilor forestiere.

Belgradul interzice temporar intrarea in Serbia din Romania a vehiculelor de marfa de peste ...

Ministerul sarb al Transporturilor a interzis temporar, din cauza ninsorilor abundente, intrarea pe teritoriul sarb pe la punctele vamale cu Romania si Ungaria a vehiculelor de marfa care au masa totala de peste 3,5 tone, informeaza site-ul InSerbia. info. Interdictia va ramane in vigoare pana la imbunatatirea conditiilor meteo, probabil pana pe 3 februarie, precizeaza Ministerul sarb al Transporturilor. Autoritatile din Romania si Ungaria au fost anuntate despre aceasta interdictie. Politia .

Radu Banciu: Sistemul de sanatate din Romania nu mai poate fi salvat de nicio oranduire

Jurnalistul Radu Banciu a declarat luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, ca sistemul de sanatate din Romania nu va putea fi salvat de coruptie de nicio oranduire din tara, aratand ca dimpotriva.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania cand au loc evenimente importante

Antena 3 incheie prima luna a anului in pozitia de lider detasat al posturilor informative din Romania, dar si cu performante de lider de piata in zilele cheie. Luna ianuarie a fost marcata de subiecte ca noul Cod Penal,.

Imaginea, culoarea si nivelul de poluare conteaza cel mai putin pentru cumparatorii de masini din Romania

Imaginea masinii, demarajul, culoarea si nivelul de poluarea conteaza cel mai putin pentru clientii de masini din Romania, in timp ce criteriile cele mai importante sunt legate de factorul cost, fie ca vorbim de consumul de carburant, de costurile de intretinere sau de fiabilitate. Siguranta nu conteaza nici macar cat jumatate din importanta acordata consumului de carburant, reiese dintr-un studiu realizat de Daedalus Millward Brown.

Lucrarile la cel mai mare parc fotovoltaic din Romania au fost inghetate

Lucrarile de amenajare a celui mai mare parc fotovoltaic din Romania, care a fost in curs de amenajare in orasul aradean Sebis, au fost inghetate dupa ce investitorii spanioli au aflat ca Guvernul pregateste un proiecte de lege care ar impune o taxa pe stalp.

Business report: Coreenii, interesati de proiectele de infrastructura din Romania; Romanii, prinsi in capcana creditelor in lei; Deruta in sistemul fiscal: cursul valutar pentru accize difera de la o institutie la alta: 4,4485 lei/euro la ANAF, 4,52 lei/

Credite de milioane de euro pe ochi frumosi. In Grecia, un nou scandal de coruptie readuce in discutie complicitatile dintre mediul economic si politic. O banca a acordat credite la mica intelegere, dupa care a falimentat. A fost salvata cu. Eficienta energetica a Romaniei - o comparatie. Consumul si taxarea. Romania consuma de 2,7 ori mai multa energie pentru a obtine Produs Intern Brut in raport cu media UE 27, potrivit datelor Eurostat. Asta desi a reusit sa isi diminueze cu.

Caru' cu vedete: Misterul barbatului cu care Marioara Murarescu a avut un baiat; Dezvaluiri cutremuratoare! Ce a facut Adrian Iovan, inainte ca avionul sa se prabuseasca; Ea este vedeta din Romania cu un posterior mai tare ca al lui J.Lo!

Asa arata Bianca fara pic de machiaj! Imaginea care a surprins pe toata lumea: Doamne, cat de bine iti sta naturala. Iulia Vantur i-a suflat rivalei in amor si rolul din film! Vedeta s-a batut pentru rolul in filmul indian cu Elli Avram, o fosta iubita a sex-simbolului Salman Khan.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )