Libnet.ro
UNICEF

14:45

in spitalele din Romania nimic nu e gratuit. Multi dintre bolnavi duc mana catre buzunar

Antena3 Antena3,
in spitalele din Romania nimic nu e gratuit. Multi dintre bolnavi duc mana catre buzunar

In spitalele din Romania nimic nu e gratuit. Iar daca este, cu siguranta, coada e prea lunga. Asa ca pacientii duc mana catre buzunar. Se intampla si la Bucuresti, la Institutul Oncologic, cel mai mare. continuă pe Antena3

Belgradul interzice temporar intrarea in Serbia din Romania a vehiculelor de marfa de peste ...

Ministerul sarb al Transporturilor a interzis temporar, din cauza ninsorilor abundente, intrarea pe teritoriul sarb pe la punctele vamale cu Romania si Ungaria a vehiculelor de marfa care au masa totala de peste 3,5 tone, informeaza site-ul InSerbia. info. Interdictia va ramane in vigoare pana la imbunatatirea conditiilor meteo, probabil pana pe 3 februarie, precizeaza Ministerul sarb al Transporturilor. Autoritatile din Romania si Ungaria au fost anuntate despre aceasta interdictie. Politia .

Mircea Grosaru, deputatul minoritatii italiene din Romania, s-a stins fulgerator din viata, ieri dimineata

Mircea Grosaru, deputatul minoritatii italiene din Romania, s-a stins fulgerator din viata, ieri dimineata, la Spitalul Judetean Suceava, in urma unui stop cardio-respirator.

i-Tour 2014 - un proiect care promoveaza 150 de partii din Romania

Astazi se va lansa, la Brasov, cea de-a patra editie a proiectului national de informare si promovare gratuita a partiilor de schi omologate din Romania i-Tour Schi.

Radu Banciu: Sistemul de sanatate din Romania nu mai poate fi salvat de nicio oranduire

Jurnalistul Radu Banciu a declarat luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, ca sistemul de sanatate din Romania nu va putea fi salvat de coruptie de nicio oranduire din tara, aratand ca dimpotriva.

Raport CE: Presa din Romania este influentata de afilierile politice ale unor proprietari

Primul raport al Comisiei Europene privind coruptia din toate tarile Uniunii Europene arata ca, jurnalismul din Romania este, adesea, influentat de interesele si de afilierele politce ale proprietarilor unor.

Business report: Coreenii, interesati de proiectele de infrastructura din Romania; Romanii, prinsi in capcana creditelor in lei; Deruta in sistemul fiscal: cursul valutar pentru accize difera de la o institutie la alta: 4,4485 lei/euro la ANAF, 4,52 lei/

Credite de milioane de euro pe ochi frumosi. In Grecia, un nou scandal de coruptie readuce in discutie complicitatile dintre mediul economic si politic. O banca a acordat credite la mica intelegere, dupa care a falimentat. A fost salvata cu. Eficienta energetica a Romaniei - o comparatie. Consumul si taxarea. Romania consuma de 2,7 ori mai multa energie pentru a obtine Produs Intern Brut in raport cu media UE 27, potrivit datelor Eurostat. Asta desi a reusit sa isi diminueze cu.

New York Times scrie despre un oras din Romania. E de o frumusete rara. E unul din putinele locul cu adevarat medievale

Oricate clipuri de prezentare, oricate pliante cu Romania s-ar imprastia in lume, tot locuitorii tarii sunt cei mai buni ambasadori in favoarea acestor locuri unice in lume. A vrut sa se convinga de asta si.

Caru' cu vedete: Misterul barbatului cu care Marioara Murarescu a avut un baiat; Dezvaluiri cutremuratoare! Ce a facut Adrian Iovan, inainte ca avionul sa se prabuseasca; Ea este vedeta din Romania cu un posterior mai tare ca al lui J.Lo!

Asa arata Bianca fara pic de machiaj! Imaginea care a surprins pe toata lumea: Doamne, cat de bine iti sta naturala. Iulia Vantur i-a suflat rivalei in amor si rolul din film! Vedeta s-a batut pentru rolul in filmul indian cu Elli Avram, o fosta iubita a sex-simbolului Salman Khan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )