Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Mircea Lucescu: Christoph Daum are nevoie de timp de adaptare pentru a reusi la nationala Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Mircea Lucescu: Christoph Daum are nevoie de timp de adaptare pentru a reusi la nationala Romaniei

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Zenit Sankt Petersburg, in varsta de 70 de ani, s-a declarat, marti, un sustinator al noului selectioner de la echipa nationala a Romaniei, Christoph Daum, despre care a spus ca are nevoie de multa rabdare si incredere. continuă pe Hotnews

Christoph Daum va primi doua milioane de euro daca va duce Romania la Mondial

Christoph Daum are un bonus consistent de calificare, insa nici salariul noului selectioner nu este de neglijat, din moment ce este cel mai bine platit selectioner din istorie, potrivit sport. ro. Fostul.

Christoph Daum, laudat de un fost international roman, acum la UEFA

Ionut Lupescu, seful Comisie Tehnice a UEFA, crede ca venirea lui Christoph Daum la echipa nationala va schimba mentalitatea.

Christoph Daum, prins cu minciuna. Ce a spus noul selectioner a suparat-o pe sotia unui mare fotbalist roman (VIDEO)

Christoph Daum este noul selectioner al Romaniei, el fiind pus in fuctie de o saptamana, insa se pare ca deja a fost prins cu minciuna. Acesta a dat un interviu pentru FRF in care.

Hagi este transant! Ce crede Regele fotbalului romanesc despre venirea lui Christoph Daum la echipa nationala

Instalarea lui Christoph Daum pe banca nationalei Romaniei a starnit un val intens de critici la adresa tehnicianului german si a conducerii FRF.

INTERVIU Christoph Daum: I-am familiarizat pe jucatorii mei cu driblingurile lui Hagi

In primul interviu acordat din postura de selectioner al echipei nationale, exclusiv pentru frf. ro, Christoph Daum vorbeste despre caracteristicile fotbalistilor romani si isi explica filozofia de antrenor.

Christoph Daum s-a casatorit a doua oara ca un excentric. A ales un loc inedit

Christoph Daum, noul selectioner al Romaniei, traieste la Koln, alaturi de actuala sa sotie, Angelica Cramm, pe care a luat-o de nevasta in septembrie 2006.

Christoph Daum incepe miercuri munca de selectioner. Care este prima actiune la care participa tehnicianul german

Noul selectioner, tehnicianul german Cristoph Daum, este gata sa-si inceapa munca pe banca echipei nationale a Romaniei.

Gigi Becali, razboi deschis cu Razvan Burleanu, dupa alegerea lui Christoph Daum ca selectioner: Doi jucatori de la Steaua ca nu mai merg la nationala! Nu se inteleg cu antrenor strain!

Patronul Stelei Gigi Becali este intr-un razboi deschis cu seful FRF Razvan Burleanu, in contextul numirii lui Cristoph Daum ca selectioner al nationalei, arata prosport. ro. Burleanu a vorbit si.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )