Libnet.ro
UNICEF

19:15

Mircea Marian, despre noul Guvern: Teroristul Omar Hayssam a pozat impreuna cu vicepremierul Marcel Ciolacu. Patria e pe maini bune

România Liberă România Liberă,
Mircea Marian, despre noul Guvern: Teroristul Omar Hayssam a pozat impreuna cu vicepremierul Marcel Ciolacu. Patria e pe maini bune

Mircea Marian, senior editor la Romania Libera, comenteaza, intr-un mesaj postat pe pagina sa Facebook, prietenia dintre vicepremierul Marcel Ciolacu si fostul om de afaceri Omar Hayssam, acuzat de terorism. continuă pe România Liberă

Mircea Marian, despre noul Guvern:Teroristul Omar Hayssam a pozat impreuna cu vicepremierul Marcel Ciolacu. Patria e pe maini bune

Mircea Marian, senior editor la Romania Libera, comenteaza, intr-un mesaj postat pe pagina sa Facebook, prietenia dintre vicepremierul Marcel Ciolacu si fostul om de afaceri Omar Hayssam, acuzat de terorism.

Ce n-a spus presedintele Iohannis despre noul guvern

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, joi seara, coalitia PSD-ALDE pe motiv ca si-a schimbat propriul guvern dupa sase luni, a acuzat-o frontal ca nu stie sa conduca tara si i-a reprosat ca a modificat programul de guvernare introducand noi taxe. In mod neuzual, presedintele a folosit expresii mai dure si a stabilit noului guvern sarcini: i-a somat sa termine cu topaiala fiscal-bugetara, sa se incadreze in marja de deficit de 3% din PIB, sa respecte angajamentul de 2% pentru cheltuieli de aparare si sa garanteze respectarea statului de drept.

Ce scrie presa straina despre noul guvern Mihai Tudose

Guvernul Tudose a atras joi dupa-amiaza atentia presei internationale, dupa ce a castigat fara nicio problema votul de incredere in Parlament, astfel ca New Europe a notat ca Mihai Tudose a.

Cristian Tudor Popescu, afirmatii socante privind noul Guvern

Cristian Tudor Popescu a facut cateva declaratii despre noul guvern si a afirmat ca acesta este demn de perioada ceausista si este un guvern-marioneta. Jurnalistul este de parere ca masurile pe care si.

NOI TAXE SI IMPOZITE SE ANUNTA PENTRU ROMANI. Klaus Iohannis, ordin pentru noul guvern: VA ROG SA TERMINATI CU ACEASTA TOPAIALA FISCAL-BUGETARA (VIDEO)

Klaus Iohannis a tinut sa reactioneze in discursul tinut la Palatul Cotroceni fata de politicile fiscale si bugetare pe care PSD le-a anuntat pentru noul guvern. Presedintele le-a solicitat ministrilor s.

Ludovic Orban despre propunerile PSD pentru noul guvern: Partidul de guvernamant isi bate joc de oameni

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Targu-Jiu, ca este o rusine pentru partidul de guvernamant ca se prezinta cu un asemenea candidat de prim-ministru si cu o asemenea lista de guvern.

Viitorii ministri ai Guvernului Tudose vor fi audiati in comisii in prima parte a zilei de joi. Parlamentul se va reuni la ora 15:00 pentru a valida noul Guvern

Ministrii propusi miercuri pentru a face parte din viitorul guvern condus de Mihai Tudose vor fi audiati in comisiile de specialitate joi, intre orele 8:00 - 14:00, urmand ca plenul comun al Parlamentului sa se reuneasca in sedinta la ora 15:00 pentru a valida componenta noului executiv.

Noul Guvern a suspendat o lege care intrase in vigoare doar de o luna

Cabinetul Tudose a hotarat, in prima sedinta de Guvern de dupa investire, aprobarea unei ordonante de urgenta de suspendare, pana la finalul anului, a aplicarii Legii privind diminuarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2071 seconds )