Libnet.ro
UNICEF

21:46

Mircea Vrajitoru, cel mai bun motociclist al Romaniei, grav accidentat in timpul unei curse in Portugalia

B1 B1,
Mircea Vrajitoru, cel mai bun motociclist al Romaniei, grav accidentat in timpul unei curse in Portugalia

Cel mai bun motociclist al Romaniei, Mircea Vrajitoru, s-a accidentat grav in timpul unei curse ce a avut loc in Portugalia, acesta fiind internat in stare critica la spital, transmite Gazeta Sportului. Triplul. continuă pe B1

Golgheteri de calibru se lupta pentru titlul de cel mai bun atac al Europei

Dupa o noua vara de transferuri interesante, elita fotbalului european s-a imbogatit cu noi perechi de atacanti de o valoare extraordinara. in premiera pentru industria de gaming, cea mai mare platforma de pariuri sportive a Europei, bwin, le ofera fanilor posibilitatea de a paria pe Cel Mai Bun Atac al Fotbalului European. Vor fi luate in calcul exclusiv golurile marcate in campionatele interne in sezonul 2012 - 2013.

Emmanuel Renaut, bucatar cu trei stele Michelin, desemnat cel mai bun chef din Franta.

Emmanuel Renaut, maestrul bucatar al celebrului restaurant francez Flocons de Sel, care a primit anul acesta si cea de-a treia stea Michelin, care atesta priceperea in arta culinara, a fost desemnat de colegi sai de breasla drept cel mai bun bucatar francez, informeaza Mediafax. Renaut imparte distinctia cu alti trei maestri bucatari - Jean-Francois Piege, o vedeta a unei populare televiziuni culinare din Franta, Gilles Goujon si Eric Frechon -, toti fiind selectati din mai bine de .

Mircea Vrajitoru, motociclistul de aur al Romaniei, zace in coma pe un pat de spital

Sunt momente cumplite pentru un tanar de 19 ani care avea in fata un viitor frumos in motociclismul mondial. Mircea Vrajitoru zace in coma pe un pat de spital, in Portugalia, dupa un accident teribil pe pista.

iPhone 5 are, oficial, un ecran mai bun decat Samsung Galaxy SIII: E cel mai bun display pe care l-am testat vreodata

Ecranul noului iPhone 5 este oficial mai bun decat cel al lui Samsung Galaxy SIII, spun expertii care au testat cele doua telefoane inteligente. Astfel, specialistii de la DisplayMate Technologies au pus fata in.

Motociclistul Mircea Vrajitoru (19 ani), in stare critica dupa un accident suferit in timpul unei curse in Portugalia

Motociclisul Mircea Vrajitoru a suferit un accident in timpul unei curse contand pentru campionatul SuperBike, sportivul roman in varsta de 19 ani aflandu-se in stare grava, informeaza gsp. In acest moment, Mircea se afla internat intr-un spital din Algarve Portugalia).

Mircea Vrajitoru, in stare grava dupa un accident suferit la Portimao

Motociclistul Mircea Vrajitoru se afla internat in stare grava la un spital din Faro, dupa ce a suferit, duminica, un accident in timpul unei competitii care a avut loc in Portugalia.

Apa cel mai nou single Loredana Groza feat Cabron |AUDIO

Loredana Groza a lansat, in aceasta dimineata, la Europa Fm, noul single, Apa, un featuring cu Cabron ce va fi inclusa pe viitorul album semnat Lori. Avand un sound fresh si plin de ritm, piesa Apa suna foarte funky, iar prezenta lui Cabronii da si mai multa culoare, rezultatul final fiind foarte bun. Cu o [.

Cel mai bogat om din Georgia candideaza pentru cea mai importanta functie in stat

Bidzina Ivanishvili, cel mai bogat om din Georgia, isi doreste sa castige ce mai importanta functie din stat, cea de prim-ministru. Daca o va obtine, conflictul dintre el si actualul presedinte, Mikhail.

Guvernul ar putea veni cu bani la Oltchim cel mai devreme in noiembrie

Oltchim ar putea primi bani de la stat printr-un ajutor de salvare cel mai devreme in luna noiembrie, intrucat operatiunea este conditionata de avizul Comisiei Europene, iar in astfel de cazuri termenul de raspuns al Buxelles-ului este de 30 de zile, mult mai scurt fata de alte scheme de ajutor, relateaza Mediafax.

Pretul graului a atins in Rusia cel mai mare nivel din istoria postsovietica a tarii

Pretul graului a ajuns in Rusia la cel mai mare record din istoria postsovietica a tarii, potrivit Institutului pentru Studierea Pietei Agricole, scrie incont. roCostul graului destinat industriei de panificatie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )