Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Mireasa libaneza care a scapat de explozia din Beirut. Cum a surprins-o deflagratia: Credeam ca o sa mor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mireasa libaneza care a scapat de explozia din Beirut. Cum a surprins-o deflagratia: Credeam ca o sa mor

Filmarea cu mireasa spulberata desuflul exploziei de la Beirutin timp ce facea poze de nunta a fost una dintre cele mai puternice marturii ale dezastrului din capitala libaneza. continuă pe Adevărul

Cat de grava a fost explozia din Beirut. Imagini dureroase din Liban

Zeci sunt morti si mii de raniti. Cauza nu este clara, insa guvernul a spus ca materiale explozive au fost depozitate intr-un depozit care a explodat in capitala libaneza. Cel putin 78 de persoane au murit si 4. 000 de persoane au suferit rani in exploziile si focul care a zguduit Beirut marti. Mai mult de .

Donald Trump crede ca explozia din Beirut a fost un atac: Un fel de bomba

Presedintele Donald Trump crede ca explozia din Beirut a fost un atac, facand referire la oficialii militari americani care sunt de parere ca nu a fost nimic intamplator. Ofialii americani contrazic autoritatile libaneze, care spun ca nu exista vreo dovada ca a fost vorba de un atac.

VIDEO Momentul socant in care redactia BBC din Beirut este lovita de explozie si un reporter este aruncat la pamant

Momentul in care redactia BBC din capitala Libanului este zguduita a fost surprins in timpul unui interviu online care avea loc chiar atunci cand s-au produs exploziile.

Ce este nitratul de amoniu, compusul chimic care a provocat explozia din Beirut. La ce se foloseste?

Capitala libaneza Beirut a fost zguduita marti seara, de o explozie care a ucis cel putin 100 de persoane si a ranit alte mii. Primul ministru al tarii, Hassan Diab, a declarat ca explozia a fost ca.

Explozia din Beirut s-a auzit din Cipru

Explozia masiva din Beirut de marti seara s-a resimtit la 240 de kilometri, pana in Cipru, iar unii dintre locuitorii insulei mediteranene au crezut ca este vorba de un cutremur, relateaza BBC, preluat de Digi24.

Peste 70 de morti si 3.700 de raniti in explozia din Beirut Presedintele Libanului: 2.750 tone de nitrat de amoniu au fost depozitate 6 ani fara masuri de securitate (VIDEO)

UPDATE, 5 august, 1. 50: Cladirea ambasadei Finlandei la Beirut a fost grav afectata in explozia produsa marti, dar niciun membru al personalului nu a fost ranit, a anuntat Guvernul de la Helsinki, citand.

Nitratul de amoniu care ar fi provocat exploziile din Beirut a fost adus de un cargo sub pavilionul Rep. Moldova, proprietatea unui rus (Presa)

Cele doua explozii de proportii care au avut loc, marti, in zona portului din Beirut, au fost provocate de 2. 750 de tone de nitrat de amoniu, stocate in depozitul portului din Beirut si transportate, acum 6 ani, de cargoul Rhosus, sub pavilionul Republicii Moldova, dar proprietate a unui afacerist rus, scrie portalul Mold-street citat de RFI.

VIDEO Explozia din Beirut, provocata de acelasi ingrasamant chimic care a ucis 18 oameni la Mihailesti

Autoritatile libaneze anunta ca explozia din Beirut a fost provocata de peste 2. 700 de tone de azotat de amoniu adus de o nava arestata in port in anul 2013. Este vorba despre un ingrasamant chimic, acelasi care in 2004 a generat deflagratia de la Mihailesti Buzau), soldata cu 18 morti si 13 raniti.

Explozia din Beirut a avut 10% din intensitatea celei de la Hiroshima. Una dintre cele mai mari explozii non-nucleare

Expertii de la Universitatea din Sheffield au facut primele calcule. Ei spun ca explozia din Beirut ar fi putut avea aproximativ 10% din puterea unei bombe atomice.

Donald Trump, despre explozia din Beirut: Arata ca un atac teribil. Pentagonul il contrazice

Presedintele SUA a explicat ca s-a intalnit cu mai multi generali americani, iar explozia din Beirut arata ca un atac teribil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )