Libnet.ro
UNICEF

14:45

Gheorghe Hagi, in locul lui Mirel Radoi la echipa nationala! Anuntul a fost facut la cel mai inalt nivel

Playtech Playtech,
Gheorghe Hagi, in locul lui Mirel Radoi la echipa nationala! Anuntul a fost facut la cel mai inalt nivel

Nationala Romaniei a pierdut trei meciuri consecutive sub comanda lui Mirel Radoi, in doar sase zile. Esecul de miercuri seara, contra Austriei, pare sa puna si mai mare presiune pe selectioner. Tricolorii au ratat pezenta la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea in ciuda faptului ca a fost mutata in 2021, din . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, transant cu Mirel Radoi dupa esecul cu Norvegia: Eu vad doar o singura solutie

Ianis Hagi a iesit in fata dupa umilinta pe care nationala Romaniei a suferit-o in Norvegia, scor 0-4. Recunoscut pentru declaratiile echilibrate, starul lui Rangers a lansat o ofensiva neasteptata. A pus mai multa presiune pe Mirel Radoi decat a pus pe fundasii nordici in partida de la Oslo. Ianis i-a indemnat pe jurnalisti sa .

S-a decis soarta lui Mirel Radoi la echipa nationala

Desi admite ca pana acum luna octombrie a fost una dezastruoasa pentru echipa nationala, Razvan Burleanu ii acorda in continuare credit selectionerului Mirel Radoi si spune ca postul acestuia nu e in pericol.

Declaratia pentru care lui Mirel Radoi i se cere demisia

Romania a pierdut de-o maniera categorica meciul cu Norvegia din deplasare 4-0, in Liga Natiunilor), iar apele sunt tulburi la nivelul primei reprezentative. Mai mult, Cornel Dinu ii cere demisia selectionerului Mirel Radoi nu atat pentru rezultatul in sine, ci pentru o declaratie facuta la finalul meciului cu nordicii.

Renunta Radoi la echipa nationala?

In pofida declaratiilor de incredere din partea presedintelui FRF, Mirel Radoi spune ca nu este sigur daca va continua la echipa nationala dupa ultimele doua meciuri din Liga Natiunilor.

Care au fost cei mai slabi tricolori din umilinta cu Norvegia - Cifrele dezastruoase nu mint in privinta lui Ianis Hagi

Mirel Radoi a vorbit cu presa inaintea meciului cu Austria, iar selectionerul a adus in discutie si analiza parametrilor fiecarui tricolor realizate de InStat. Astfel s-a putut afla care au fost cei mai slabi jucatori ai nationalei la meciul dezastruos cu Norvegia 0-4).

Gheorghe Hagi dupa esecul nationalei in Norvegia: Nu trebuie sa ne fie rusine. Mirel Radoi n-a scapat de critici

Fostul mare international a analizat situatia in care a ajuns echipa nationala dupa 1-2 cu Islanda si 0-4 cu Norvegia.

Gheorghe Hagi i-a luat la tinta pe toti, in frunte cu Mirel Radoi: Nu am vrut sa zic, dar asta lipseste fotbalului romanesc

Gheorghe Hagi a iesit la atac dupa infrangerea pe care a suferit-o Romania in Norvegia, scor 0-4. Patronul de la Viitorul spune ca prima selectionata dispune de jucatori foarte buni de la mijloc in sus. Dar ca problemele sunt la nivelul liniei de fuund, unde trebuiesc cautate solutii. Ca sa zic ceva bun, ca daca .

Mirel Radoi, aproape sa fie dat afara de la nationala. Dan Petrescu si Gica Hagi pe lista FRF

Mirel Radoi este in pericol sa fie demis dupa doar patru meciuri disputate la carma echipei nationale. Cele doua esecuri de saptamana trecuta, 1-2 cu Islanda si 0-4 cu Norvegia, au subrezit serios scaunul selectionerului. Mai ales ca ambele partide, in special cea de la Reykjavik, au fost foarte importante. Din cauza esecului din Islanda, .

Atacul lui Ianis Hagi la Mirel Radoi a ajuns si in Marea Britanie! Anuntul facut de scotieni

Nu este liniste la nationala Romaniei, dupa cele doua esecuri suferite de tricolori saptamana trecuta. A fost 1-2 in Islanda, rezultat care a insemnat si ratarea oricarei sanse de a mai ajunge la Euro 2020 competitie care si-a pastrat denumirea oficiala, desi a fost mutata pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Apoi a venit .

Mirel Radoi, declaratie cu subinteles despre demisia de la echipa nationala: Tragem linie si probabil ca lumea va fi mai fericita

Nationala Romaniei a pierdut a treia partida consecutiva, in fata Austriei, scor 0-1, dupa esecurile cu Islanda si Norvegia. in mare pericol sa retrogradeze in Liga C, Mirel Radoi ar putea fi demis dupa meciurile din noiembrie. Selectionerul a comentat ironic posibilitatea: Poate toata lumea o sa fie mai fericita luna viitoare. Apoi si-a schimbat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )