Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mirel Radoi, dezvaluiri INCREDIBILE despre experienta din Italia: Asta o sa umble in gecile noastre, o sa ne ia PORTOFELELE

B1 B1,
Mirel Radoi, dezvaluiri INCREDIBILE despre experienta din Italia: Asta o sa umble in gecile noastre, o sa ne ia PORTOFELELE

Romanii au in continuare o imagine foarte proasta in Italia. O spune chiar Mirel Radoi, care nu este surprins de problemele avute de Ianis Hagi la Fiorentina, chiar daca prin peninsula au mai trecut jucatori. continuă pe B1

Tariceanu face dezvaluiri socante despre perioada in care telefoanele i-au fost ascultate de DNA

Calin Popescu-Tariceanu face dezvaluiri socante despre perioada in care telefoanele i-au fost ascultate de DNA. Acesta le-a spus membrilor comisiei de control a SRI ca interceptarile nu au fost folosite de.

Dezvaluiri cutremuratoare despre ucigasul Anastasiei Cecati. A batut-o dintr-un motiv absurd

Au iesit la iveala detalii noi despre crima din Chisinau. Anastasia Cecati a fost ucisa de sotul ei, chiar de fata cu fetita lor de numai trei saptamani. Dupa ce a lasat-o moarta intr-o balta de sange,.

Tulcea: Tanar cautat de autoritatile din Italia pentru lipsire de libertate prins de politisti

Luni, un tanar de 26 de ani cautat de autoritatile din Italia pentru lipsire de libertate, a fost pr.

Denuntatorul lui Mihai Lucan a facut dezvaluiri incredibile in sala de judecata. Ce s-a spus deputatul despre renumitul medic

Deputatul USR,Emanuel Ungureanu, a fost marti la DIICOT unde a prezentat noi dovezi despre relatia dintre Mihai Lucan si companiile din industria farmaceutica. Potrivit acestuia, doctorul Lucan a.

Mihaela Buzarnescu, dezvaluiri INCREDIBILE. Doctorii nu aveau nicio idee de unde erau durerile de la genunchi. Ma gandeam ca NU VOI MAI JUCA TENIS NICIODATA

Mihaela Buzarnescu, jucatoarea de tenis din Romania care a avut o ascensiune fulminanta in ultima perioada in clasamanetul WTA, a vorbit despre accidentarile repetate pe care le-a suferit. Sportiva.

RUSIA: Dezvaluiri INCENDIARE despre ordinele primite de Ambasadorii SUA! Departamentul de Stat

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat miercuri ca Departamentul de Stat al SUA ar fi recunoscut ca ambasadorii americani din lumea intreaga au primit instructiuni clare sa convinga guernele.

Viorel Lis, dezvaluiri INCENDIARE despre prima noapte de amor cu Oana: Nu am ...

Cu toate ca s-au scurs 19 ani de atunci, insa Viorel Lis isi aminteste despre prima noapte de amor cu Oana de parca ar fi avut loc ieri. Ca orice barbat romantic, fostul edil-sef al Capitalei a dus-o pe.

Cei mai talentati tineri dansatori din Italia, invitati sa danseze in Romania

In perioada 17-18 februarie, Italia si-a desemnat cei mai talentati tineri dansatori, in cadrul Concursului International de Dans de la Udine. Aproape 200 de dansatori din intreaga Italie, dar si din Slovenia,.

Scandal intr-un oras din Italia! Un roman a ajuns la spital, dupa ce afost luat la bataie in autobuz

Un roman a ajuns in spital, luni dupa-amiaza, dupa ce un barbat l-a luat la bataie intr-un autobuz din Cremona, Italia. Discutia a inceput cu cateva cuvinte grele aruncate si a fost iscata din cauza unui.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )