Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cei mai talentati tineri dansatori din Italia, invitati sa danseze in Romania

Antena3 Antena3,
Cei mai talentati tineri dansatori din Italia, invitati sa danseze in Romania

In perioada 17-18 februarie, Italia si-a desemnat cei mai talentati tineri dansatori, in cadrul Concursului International de Dans de la Udine. Aproape 200 de dansatori din intreaga Italie, dar si din Slovenia,. continuă pe Antena3

Tulcea: Tanar cautat de autoritatile din Italia pentru lipsire de libertate prins de politisti

Luni, un tanar de 26 de ani cautat de autoritatile din Italia pentru lipsire de libertate, a fost pr.

O deputata din Italia isi acuza iubitul roman ca a sedus-o si i-a furat 23.000 de euro

Scandal pe plaiurile italiene. Din nou ai nostri! Un roman de 37 de ani din Italia se afla sub control judiciar, dupa ce a fost denuntat la politie de fosta sa logodnica, deputata in parlamentul italian. Femeia.

Test de cultura generala despre cei mai inalti munti din lume. Care se afla pe locul al doilea, dupa Everest?

Va propunem un test de cultura generala despre cei mai inalti munti din lume. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre raspunsuri ati stiut.

Lovitura grea pentru Timisoara. Mesajul transmis de unul dintre cei mai mari oameni de cultura

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de cultura dati de Timisoara in ultimul secol, Ioan Holender, a anuntat ca renunta la functia de presedinte onorific al Asociatiei Timisoara Capitala Culturala.

Unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din Romania sustine legalizarea canabisului

Unul dintre cei mai cunoscuti solisti vocal de rock din Romania a anuntat ca de acum se va implica activ in sustinerea legalizarii in Romania a canabisului medicinal. Leo Iorga, solistul trupei Pacifica, a.

Cei mai iresponsabili lideri ai horoscopului. Vezi daca te afli printre ei

Unele zodii sunt mai predispuse sa ia decizii care afecteaza binele comun si care le ofera doar lor avantaje. Iata care sunt cei mai iresponsabili lideri din zodiac! Scorpion Scorpionii isi urmaresc.

Eugen Tomac ii solicita lui Liviu Dragnea urgentarea trimiterii in Camera Deputatilor a proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, trecut de Senat: Proiectul da mai multa forta democratiei din Romania

Deputatul PMP, Eugen Tomac, solicita, presedintelui Camerei Deputatilor PSD, Liviu Dragnea, printr-o scrisoare deschisa postata peFacebook, urgentarea trimiterii spre dezbatere in plen si supunerea la vot in Camera Deputatilor a proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, adoptat de Senat in 2016. Acesta le mai cere reprezentantilor puterii sa nu fie lacomi si sa voteze proiectul de lege al PMP, pentru a da mai multa forta democratiei din Romania.

Scandal intr-un oras din Italia! Un roman a ajuns la spital, dupa ce afost luat la bataie in autobuz

Un roman a ajuns in spital, luni dupa-amiaza, dupa ce un barbat l-a luat la bataie intr-un autobuz din Cremona, Italia. Discutia a inceput cu cateva cuvinte grele aruncate si a fost iscata din cauza unui.

Digital Top 50 cauta cei mai buni antreprenori din Romania. Premiu de 50.000 euro

Investitorii Google, McKinseyCompany si Rocket Internet cauta startup-uri din domenii precum digital si tehnologii cu impact social pentru Digital Top 50 Awards . Inscrierile sunt deschise pana pe 1 aprilie.

Cele mai bune licee francofone din Europa Centrala, de Est si Baltica se reunesc la Sibiu, in cadrul Forumului regional LabelFrancEducation

Forumul regional LabelFrancEducation, care aduce impreuna reprezentantii a 40 de institutii de invatamant bilingve din 9 tari din regiune, se va desfasura anul acesta in Romania, la Sibiu. Evenimentul este organizat de Ambasada Frantei in Romania si de Institutul Francez din Romania. Printre temele de discutie se afla cooperarea educativa regionala, scopurile concrete ale invatamantului bilingv si provocarile profesionale actuale ale profesorilor de franceza. Vezi in articol care sunt liceele din Romania care au obtinut LabelFrancEducation, marca filierelor bilingve francofone de excelenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )