Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce spune selectionerul Mirel Radoi despre o eventuala demisie

Hotnews Hotnews,
 Ce spune selectionerul Mirel Radoi despre o eventuala demisie

Romania a aratat rau in ultimele doua meciuri oficiale, tricolorii pierzand atat calificarea la Euro 2020 1-2 cu Islanda), cat si meciul care a urmat in Liga Natiunilor 0-4 cu Norvegia). Selectionerul Mirel Radoi a discutat despre urmatorul duel, cel cu Austria, dar si despre o eventuala demisie de pe banca tehnica a tricolorilor. continuă pe Hotnews

Mirel Radoi, umilit si criticat aspru de Cornel Dinu. De la ce au pornit reprosurile

Fostul selectioner Cornel Dinu a comentat iar prestatia Romaniei la meciul cu Islanda, 1-2, in barajul pentru EURO 2020, explicand unde a gresit selectionerul Mirel Radoi. Mirel Radoi, umilit si criticat aspru de Cornel Dinu De mentionat este caNorvegia Romania, meci din Liga Natiunilor, se joaca azi, de la ora 19:00. Duelul poate fi .

Mirel Radoi prefateza meciul cu Austria: Toti trebuie sa schimbam ceva la nivel de mentalitate

Selectionerul Mirel Radoi a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa desfasurata in conditii de distantare sociala din cauza pandemiei, despre meciul cu Austria din Liga Natiunilor.

Mirel Radoi, dupa infrangerea cu Norvegia: Nu vorbim de un rezultat drastic, vorbim de o umilinta

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, duminica, dupa infrangerea suferita de Romania in fata Norvegiei, scor 0-4, ca rezultatul reprezinta o umilinta.

Mirel Radoi anunta schimbari in primul 11 contra Norvegiei

Selectionerul Mirel Radoi a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Oslo ca va opera mai multe modificari in primul 11 al primei reprezentative a Romaniei in meciul cu Norvegia din Liga Natiunilor.

Mirel Radoi: Am senzatia ca uneori se asteapta un esec sau semiesec pentru a ne lua de cineva

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, sambata, ca nu i se pare normal ca dupa trei meciuri la conducerea primei reprezentative sa i se ceara demisia.

Selectionerul Austriei, despre Mirel Radoi: Schimba jucatorii, dar tactica nu este modificata

Selectionerul Franco Foda a declarat ca jucatorii nationalei Austriei trebuie sa dea suta la suta pentru a avea sperante ca vor putea castiga meciul cu Romania, dar si ca a observat ca Mirel Radoi schimba jucatorii, insa tactica ramane aceeasi indiferent de adversar.

Declaratia pentru care lui Mirel Radoi i se cere demisia

Romania a pierdut de-o maniera categorica meciul cu Norvegia din deplasare 4-0, in Liga Natiunilor), iar apele sunt tulburi la nivelul primei reprezentative. Mai mult, Cornel Dinu ii cere demisia selectionerului Mirel Radoi nu atat pentru rezultatul in sine, ci pentru o declaratie facuta la finalul meciului cu nordicii.

Mirel Radoi il face praf pe Ianis Hagi: Daca da declaratiile astea, sa le si probeze

Mirel Radoi a fost furios la adresa lui Ianis Hagi la conferinta de presa pe care a sustinut-o inaintea partidei cu Austria. Selectionerul l-a atacat frontal pe starul lui Rangers, cel care i-a criticat tactica dupa esecul cu Norvegia, 0-4. Radoi i-a transmis lui Ianis ca va fi nevoit sa isi probeze acuzatiile si i-a .

I s-a cerut demisia dupa esecul cu Islanda. Reactia lui Mirel Radoi face toti banii lui Gigi Becali

Mirel Radoi a suferit prima infrangere din mandatul de selectioner, scor 1-2, in Islanda, in barajul pentru Euro 2020. A fost o partida cruciala pentru viitorul nationalei, in care tricolorii au avut o prestatie lamentabila. A fost suficient pentru a aparea deja primele voci care cer demisia lui Radoi. Selectionerul nu s-a ferit sa vorbeasca .

Unde i-a trimis Mirel Radoi pe jucatorii lui, dupa meciul cu Islanda. S-au dus toti, fara sa comenteze

Selectionerul echipei nationale si-a trimis jucatorii sa vorbeasca cu singura persoana care ar fi reusit sa le ridice moralul, dupa infrangerea suferita in fata Islandei. Unde i-a trimis Mirel Radoi pe jucatorii lui, dupa meciul cu Islanda Mai sunt cateva ore pana la meciul pe care nationala Romaniei il va juca impotriva Norvegiei, la Oslo, .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )