Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mirel Radoi il face praf pe Ianis Hagi: Daca da declaratiile astea, sa le si probeze

Playtech Playtech,
Mirel Radoi il face praf pe Ianis Hagi: Daca da declaratiile astea, sa le si probeze

Mirel Radoi a fost furios la adresa lui Ianis Hagi la conferinta de presa pe care a sustinut-o inaintea partidei cu Austria. Selectionerul l-a atacat frontal pe starul lui Rangers, cel care i-a criticat tactica dupa esecul cu Norvegia, 0-4. Radoi i-a transmis lui Ianis ca va fi nevoit sa isi probeze acuzatiile si i-a . continuă pe Playtech

I s-a cerut demisia dupa esecul cu Islanda. Reactia lui Mirel Radoi face toti banii lui Gigi Becali

Mirel Radoi a suferit prima infrangere din mandatul de selectioner, scor 1-2, in Islanda, in barajul pentru Euro 2020. A fost o partida cruciala pentru viitorul nationalei, in care tricolorii au avut o prestatie lamentabila. A fost suficient pentru a aparea deja primele voci care cer demisia lui Radoi. Selectionerul nu s-a ferit sa vorbeasca .

Ianis Hagi, transant cu Mirel Radoi dupa esecul cu Norvegia: Eu vad doar o singura solutie

Ianis Hagi a iesit in fata dupa umilinta pe care nationala Romaniei a suferit-o in Norvegia, scor 0-4. Recunoscut pentru declaratiile echilibrate, starul lui Rangers a lansat o ofensiva neasteptata. A pus mai multa presiune pe Mirel Radoi decat a pus pe fundasii nordici in partida de la Oslo. Ianis i-a indemnat pe jurnalisti sa .

Atacul lui Ianis Hagi la Mirel Radoi a ajuns si in Marea Britanie! Anuntul facut de scotieni

Nu este liniste la nationala Romaniei, dupa cele doua esecuri suferite de tricolori saptamana trecuta. A fost 1-2 in Islanda, rezultat care a insemnat si ratarea oricarei sanse de a mai ajunge la Euro 2020 competitie care si-a pastrat denumirea oficiala, desi a fost mutata pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Apoi a venit .

Care au fost cei mai slabi tricolori din umilinta cu Norvegia - Cifrele dezastruoase nu mint in privinta lui Ianis Hagi

Mirel Radoi a vorbit cu presa inaintea meciului cu Austria, iar selectionerul a adus in discutie si analiza parametrilor fiecarui tricolor realizate de InStat. Astfel s-a putut afla care au fost cei mai slabi jucatori ai nationalei la meciul dezastruos cu Norvegia 0-4).

Ianis Hagi pierde echipa tocmai la cel mai important meci pentru Rangers: S-a tinut cont de ultimele evolutii

Ianis Hagi are mari probleme la echipa nationala, dupa doua prestatii modeste si un conflict neasteptat cu Mirel Radoi. Si, mai nou, lucrurile s-ar putea complica si la echipa de club. Tocmai cand pentru Glasgow Rangers urmeaza cel mai important meci al sezonului, derby-ul cu Celtic. Conform footballfancast. com, Steven Gerrard ar fi tentat sa il .

Pericol pentru Ianis Hagi si colegii sai! Pandemia de coronavirus a lovit puternic adversara din urmatorul meci

Ianis Hagi a avut cateva zile de cosmar pana acum la echipa nationala. A avut prestatii modeste in partidele cu Islanda si Norvegia, ba chiar a avut si o declaratie dura la adresa lui Mirel Radoi. Selectionerul l-a folosit destul de putin in cele doua meciuri. A intrat in partea a doua in Islanda, iar .

Gheorghe Hagi i-a luat la tinta pe toti, in frunte cu Mirel Radoi: Nu am vrut sa zic, dar asta lipseste fotbalului romanesc

Gheorghe Hagi a iesit la atac dupa infrangerea pe care a suferit-o Romania in Norvegia, scor 0-4. Patronul de la Viitorul spune ca prima selectionata dispune de jucatori foarte buni de la mijloc in sus. Dar ca problemele sunt la nivelul liniei de fuund, unde trebuiesc cautate solutii. Ca sa zic ceva bun, ca daca .

Mirel Radoi, aproape sa fie dat afara de la nationala. Dan Petrescu si Gica Hagi pe lista FRF

Mirel Radoi este in pericol sa fie demis dupa doar patru meciuri disputate la carma echipei nationale. Cele doua esecuri de saptamana trecuta, 1-2 cu Islanda si 0-4 cu Norvegia, au subrezit serios scaunul selectionerului. Mai ales ca ambele partide, in special cea de la Reykjavik, au fost foarte importante. Din cauza esecului din Islanda, .

S-a aflat suma colosala pe care Mirel Radoi o ia de la FRF. Nu isi va mai face griji pentru bani, niciodata

Mirel Radoi are un contract cu FRF pana la finalul preliminariilor pentru Mondialul din 2022. Astfel, Mirel Radoi, vede prezenta pe banca nationalei ca pe o provocare personala foarte importanta si o sansa de a oferi Romaniei o echipa de turneu mondial, dupa 24 de ani. S-a aflat suma colosala pe care Mirel Radoi o .

Mirel Radoi, umilit si criticat aspru de Cornel Dinu. De la ce au pornit reprosurile

Fostul selectioner Cornel Dinu a comentat iar prestatia Romaniei la meciul cu Islanda, 1-2, in barajul pentru EURO 2020, explicand unde a gresit selectionerul Mirel Radoi. Mirel Radoi, umilit si criticat aspru de Cornel Dinu De mentionat este caNorvegia Romania, meci din Liga Natiunilor, se joaca azi, de la ora 19:00. Duelul poate fi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )