Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mirel Radoi la prezentarea oficiala: Trebuie sa mergem la EURO 2020. Argumentele noului selectioner al Romaniei

Online Sport Online Sport,
Mirel Radoi la prezentarea oficiala: Trebuie sa mergem la EURO 2020. Argumentele noului selectioner al Romaniei

Mirel Radoi este oficial noul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei. continuă pe Online Sport

Gica Hagi il avertizeaza pe Mirel Radoi: La U21 era mai usor, la echipa mare, trebuie mai mult

Mirel Radoi este propunerea FRF pentru postul de selectioner, informatie care circula in spatiul de public de cateva zile. in varsta de 38 de ani, Radoi este avertizat de catre Gica Hagi in legatura cu noua responsabilitate: La U21 era mai usor, la echipa mare, trebuie mai mult.

Anamaria Prodan, acuzatii dure la adresa lui Mirel Radoi. Ce spune despre noul antrenor al nationalei

Mirel Radoi este noul selectioner al nationalei Romaniei, in urma votului exprimat de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal in sedinta de marti, 26 noiembrie. Nici nu a apucat sa preia fraiele nationalei, ca Radoi a primit deja un val de critici. Anamaria Prodan il acuza ca nu va convoca jucatori impresariati de ea .

Mirel Radoi, noul antrenor al nationalei Romaniei. Ce intelegere au facut selectionerul si membrii FRF

Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal FRF) a decis sa il propuna pe Mirel Radoi pentru postul de selectioner al echipei nationale. Propunerea va fi dezbatuta in Comitetul Executiv al FRF, in cadrul sedintei de marti, 26 noiembrie. Decizia vine dupa ce Cosmin Contra a plecat de pe banca tehnica, iar Gica Hagi si .

Ce se intampla cu nationala de tineret dupa plecarea lui Mirel Radoi

Promovarea lui Mirel Radoi la prima reprezentativa a lasat descoperita nationala de tineret, echipa care a incheiat anul 2019 la cinci puncte de Danemarca in preliminariile pentru Campionatul European din 2021.

Razvan Burleanu despre Mirel Radoi: Este antrenorul cel mai potrivit. Asteptarile presedintelui FRF de la noul selectioner

Mirel Radoi a fost prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Casa Fotbalului, in postul de selectioner al primei reprezentative a Romaniei.

Mirel Radoi, prezentat oficial drept noul selectioner al Romaniei: Am un gol in stomac

Federatia Romana de Fotbal reprezentata de presedintele Razvan Burleanu si de Mihai Stoichita) l-a prezentat oficial, miercuri, pe noul selectioner al Romaniei, Mirel Radoi. Am un gol in stomac. Toata ziua am simtit o emotie, pentru ca e cel mai inalt rang al antrenorilor din Romania, a precizat, printre altele, noul selectioner al tricolorilor.

Mirel Radoi prezentat oficial la echipa nationala

De la 17:00 am transmis live text de la Casa Fotbalului conferinta de prezentare a lui Mirel Radoi in postul de selectioner al Romaniei.

Razvan Burleanu ofera detalii despre contractul lui Mirel Radoi

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a vorbit dupa sedinta Comitetului Executiv de marti despre nominalizarea lui Mirel Radoi pentru postul de selectioner al primei reprezentative.

Mirel Radoi a fost uns selectioner! Ce obiective i-a trasat Razvan Burleanu

Mirel Radoi este noul antrenor al echipei nationale de fotbal. Tehnicianul va conduce, in paralel, si echipa nationala de tineret la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

OFICIAL Mirel Radoi, noul selectioner al Romaniei - il inlocuieste pe Cosmin Contra

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca prima reprezentativa a tarii va intra intr-o noua era, aceea in care selectioner va fi Mirel Radoi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )