Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mirel Radoi prezentat oficial la echipa nationala

Online Sport Online Sport,
Mirel Radoi prezentat oficial la echipa nationala

De la 17:00 am transmis live text de la Casa Fotbalului conferinta de prezentare a lui Mirel Radoi in postul de selectioner al Romaniei. continuă pe Online Sport

Mirel Radoi, prezentat oficial drept noul selectioner al Romaniei: Am un gol in stomac

Federatia Romana de Fotbal reprezentata de presedintele Razvan Burleanu si de Mihai Stoichita) l-a prezentat oficial, miercuri, pe noul selectioner al Romaniei, Mirel Radoi. Am un gol in stomac. Toata ziua am simtit o emotie, pentru ca e cel mai inalt rang al antrenorilor din Romania, a precizat, printre altele, noul selectioner al tricolorilor.

Mirel Radoi la prezentarea oficiala: Trebuie sa mergem la EURO 2020. Argumentele noului selectioner al Romaniei

Mirel Radoi este oficial noul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei.

OFICIAL Mirel Radoi, noul selectioner al Romaniei - il inlocuieste pe Cosmin Contra

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca prima reprezentativa a tarii va intra intr-o noua era, aceea in care selectioner va fi Mirel Radoi.

Oficial: Mirel Radoi, noul selectioner al Romaniei

Comitetul Executiv al FRF intrunit in sedinta de lucru, marti, a validat propunerea Comisiei Tehnice in ceea ce priveste numirea lui Mirel Radoi in postul de selectioner al primei reprezentative.

Razvan Burleanu despre Mirel Radoi: Este antrenorul cel mai potrivit. Asteptarile presedintelui FRF de la noul selectioner

Mirel Radoi a fost prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Casa Fotbalului, in postul de selectioner al primei reprezentative a Romaniei.

Mirel Radoi, propunerea Comisiei Tehnice a FRF pentru postul de selectioner

Intrunita azi, 25 noiembrie, Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal a decis sa il propuna pe Mirel Radoi pentru postul de selectioner al Echipei Nationale, anunta FRF pe site-ul oficial.

Ce se intampla cu nationala de tineret dupa plecarea lui Mirel Radoi

Promovarea lui Mirel Radoi la prima reprezentativa a lasat descoperita nationala de tineret, echipa care a incheiat anul 2019 la cinci puncte de Danemarca in preliminariile pentru Campionatul European din 2021.

Razvan Burleanu ofera detalii despre contractul lui Mirel Radoi

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a vorbit dupa sedinta Comitetului Executiv de marti despre nominalizarea lui Mirel Radoi pentru postul de selectioner al primei reprezentative.

Mirel Radoi a fost uns selectioner! Ce obiective i-a trasat Razvan Burleanu

Mirel Radoi este noul antrenor al echipei nationale de fotbal. Tehnicianul va conduce, in paralel, si echipa nationala de tineret la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Surse: Mirel Radoi, noul antrenor al echipei nationale de fotbal. Cine va veni in locul sau la Romania U21

Echipa nationala de fotbal a Romaniei pare sa isi fi gasit noul selectioner! INCENDIAR! CRISTI BORCEA S-A DAT DE GOL! VALENTINA PELINEL iN LACRIMI! A AFLAT CE A FACUT AFACERISTUL iN BAIE GALERIE.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )