Libnet.ro
UNICEF

21:30

Miscare de ultima ora in scandalul interceptarilor

Antena3 Antena3,
Miscare de ultima ora in scandalul interceptarilor

Vicepresedintele Comisiei de control a activitatii SRI, Marian Cucsa, cere Serviciului Roman de Informatii sa spuna care au fost sumele cheltuite pe interceptari. Solicitarea vine dupa ce un document a fost. continuă pe Antena3

Vicepresedintele Comisiei SRI: Cifra de sase milioane de romani interceptati ramane valabila

Marian Cucsa, vicepresedintele Comisiei de control SRI, a facut o declaratie in care a explicat ca SRI a publicat doar numarul romanilor interceptati pe mandate de securitate nationala. nu si pe cel al.

Vicepresedintele Comisiei de control al SRI: Solicit SRI prezentarea datelor privind sumele cheltuite pentru interceptari

Vicepresedintele Comisiei de control al SRI, Marian Cucsa, a afirmat ca Serviciul Roman de Informatii trebuie sa precizeze care au fost sumele cheltuite pe interceptari, in contextul in care fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a confirmat ca o zi de filaj costa circa 3. 000 de euro.

ULTIMA ORA: Romania s-a CUTREMURAT din nou, duminica. Ce intesnsitate a avut SEISMUL

Un cutremur cu magnitudinea 2,5 grade pe scara Richter a avut loc duminica, la pranz. Seismul s-a produs in judetul Buzau, la ora 12. 01, la o adancime de 133 de kilometri, potrivit Institutului National de.

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Se intampla in jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica si ploi torentiale, valabila in 27 de judete, incepand de sambata, de la ora 14:00, pana.

ULTIMA ORA: Sediul PSD a fost ATACAT cu cocktailuri Molotov! (FOTO)

Sediul PSD din Timisoara a fost atacat cu cocktailuri Molotov. Autorii sunt necunoscuti. Trei sticle au fost puse chiar pe trotuarul aflat peste drum de sediul PSD Timis si ardeau la ora 9:15, iar altele erau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )