Libnet.ro
UNICEF

22:30

Miscarea de ultima ora facuta de Kaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Miscarea de ultima ora facuta de Kaus Iohannis

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste miercuri, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea de zi a sedintei figurand propunerile de rectificare a bugetului de stat al. continuă pe Antena3

Miscarea de ultima ora facuta de Klaus Iohannis. CSAT se reuneste miercuri

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste miercuri, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea de zi a sedintei figurand propunerile de rectificare a bugetului de stat al.

Viorica Dancila, apel de ultima ora catre Klaus Iohannis: il invit la ora 20 la Parlament pentru o dezbatere

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a transmis vineri ca echipa sa de campanie incearca sa discute cu liberalii despre o dezbatere cu Klaus Iohannis la ora 20. 00, in Parlament. Fostul premier a.

Viorica Dancila, dezvaluire de ultima ora despre Klaus Iohannis

Candidata PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a lansat un atac nou la adresa contracandidatului ei. Dragii mei, va rog sa distribuiti acest video! Sa vada cat mai.

Ludovic Orban, declaratii de ultima ora despre pensii! Anuntul mult asteptat de romani

Ludovic Orban a facut declaratii despre pensii, dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale. Premierul Romaniei a sustinut ca urmeaza sa aiba o discutie cu toti ministrii, pentru a putea pune la punct toate detaliile rectificarii bugetare. Ludovic Orban, dclaratii despre pensii. Veste buna pentru romani Rectificarea bugetara ar putea sa fie adoptata la .

Miscari de ultima ora in PSD. Se incearca inlaturarea Vioricai Dancila de la sefia partidului

Miscari de ultima ora in PSD. Surse politice au declarat, pentru Antena 3, ca exista deja o aripa a pucistilor, care incearca inlaturarea Vioricai Dancila. Acestia ar urma sa aiba o sedinta de.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook: Astazi am votat pentru Romania

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale Viorica Dancila a postat un mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook. Astazi am votat pentru.

Gica Hagi, anunt de ultima ora: Nationala are antrenor!. Cine este noul selectioner

Anunt de ultim moment cu privire la alegerea selectionerului Romaniei. Giga Hagi a facut ultimul anunt cu privire la cine va ocupa aceasta pozitie. FRF nu a dat inca raspunsul oficial cu privire la aceasta functie, insa Giga Hagi a lansat anuntul. Cine va fi noul selectioner al echipei de fotbal a Romaniei Acum, nationala .

Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii

Miercuri, 27 noiembrie a. c. , incepand cu ora 16:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc sedinta Consil.

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis, DECRETE semnate inaintea alegerilor prezidentiale de duminica

Pre;edintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, in ultima zi a campaniei electorale, mai multe decrete. - Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 32019 privind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )