Libnet.ro
UNICEF

11:46

MISS WORLD 2017. Cine este noua regina a frumusetii mondiale (FOTO)

B1 B1,
MISS WORLD 2017. Cine este noua regina a frumusetii mondiale (FOTO)

Lumea are o noua noua regina a frumusetii O tanara studenta din India a fost incoronata sambata ca Miss World, potrivit lalibre. be. Manushi Chhillar, studenta la medicina este a. continuă pe B1

Cine este castigatoarea Miss World 2017 FOTO

Titlul de Miss World 2017 a fost castigat de Miss India, modelul Manuschi Chhillar, in varsta de 20 de ani, devenind astfel cea de-a sasea femeie indiana care castiga ravnita coroana.

Cum arata si cine este noua purtatoare de cuvant a ministrului Apararii din Rusia

Jurnalista de 26 de ani Rossiana Markovskaia a fost a fost numita purtator de cuvant al ministrului rus al Apararii, Serghei Soigu. Nominalizare nu a trecut neobservata pe retelele de socializare,.

Cine este Cel mai sexy barbat din lume: Am fost un urat toata viata (FOTO)

Daca topurile cu cele mai frumoase femei din lume sunt ceva obisnuit, un top al celor mai frumosi barbati este ceva mai rar intalnit. Iata insa ca revista People s-a mobilizat sa faca.

Liviu Pop a descoperit cine este statul paralel

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine ca statul paralel inseamna acei oameni care cheama la audieri anumiti angajati ai ministerului si incearca sa afle informatii despre alti oameni din institutie. El mai spune ca rezista, oricat ar incerca acesti oameni sa il determine sa nu reziste, iar atunci cand lucrurile se vor precipita, va iesi cu declaratii.

Cine este femeia din spatele lui Dan Diaconescu

Desi Emilia Batau si Dan Diaconescu au impreuna o fetita pe nume Dona Milena, nu sunt casatoriti. Publicul a cunoscut-o pe Emilia abia in anul 2010, an in care Diaconescu a fost retinut de procurori si inchis pentru.

Cine este cel mai bogat tenismen din istorie. L-a depasit si pe Tiger Woods in clasamentul castigurilor obtinute din sport

Averile sportivilor intra adeseori in atentia presei. Un faimos tenismen, locul 2 ATP, l-a depasit pe jucatorul de golf Tiger Woods in clasamentul castigurilor obtinute din sport, a anuntat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )