Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mister in jurul mortii unui milionar din Germania intr-un accident aviatic: La locul prabusirii avionului s-a gasit o suma mare de bani

B1 B1,
Mister in jurul mortii unui milionar din Germania intr-un accident aviatic: La locul prabusirii avionului s-a gasit o suma mare de bani

La cateva zile dupa moartea unuia dintre pionierii internetului din Germania, circumstantele prabusirii avionului raman inca neclare. Acum situatia e mai enigmatica si datorita faptului ca po. continuă pe B1

Mister in jurul unui milionar din Germania intr-un accident aviatic: La locul prabusirii avionului s-a gasit o suma mare de bani

La cateva zile dupa moartea unuia dintre pionierii internetului din Germania, circumstantele prabusirii avionului raman inca neclare. Acum situatia e mai enigmatica si datorita faptului ca po.

NEWS ALERT. FOTO+VIDEO. Atac cu topoare intr-un tren din Germania

Un individ a atacat cu toporul mai multi pasageri ai unui tren din Germania, cel putin 21 persoane fiind ranite, afirma surse citate ziarul Die Welt, potrivit BBC.

Atac intr-un tren din Germania. Anchetatorii evoca un atentat islamist

In cazul tanarului afgan solicitant de azil in varsta de 17 ani care a ranit grav cu un topor si un cutit, luni seara, patru pasageri ai unui tren in Germania, inainte de a fi ucis de catre politie, autoritatile invoca un posibil un atac islamist.

PRIMELE IMAGINI infricosatoare de la atacul din Germania, unde un adolescent afgan a ranit mai multe persoane intr-un tren (VIDEO)

Au aparut primele imagini infricosatoare de la atacul din Germania in care un adolescent afgan de 17 ani a comis un atac folosind un cutit si un topor intr-un tren, informeaza.

Posibil atentat islamist intr-un tren din Germania: Un adolescent afgan a atacat cu un cutit si un topor mai multe persoane. Trei sunt in stare grava. Atacatorul a fost impuscat mortal de politisti (VIDEO)

Un adolescent afgan de 17 ani a atacat mai multe persoane intr-un tren din Germania, in landul german Bavaria, cu un cutit si un topor, reusind sa raneasca patru persoane, dintre care trei sunt i.

Atac cu toporul intr-un tren din Germania. 21 de raniti, dintre care unii in stare grava. Suspectul a fost impuscat mortal

Mai mult de 20 de persoane a fost ranite, luni seara, dupa ce un barbat i-a atacat cu un topor intr-un tren din Germania, scrie BBC. Politistii intervin in forta chiar in aceste momente,.

Atacatorul din Germania voia sa razbune moartea oamenilor din statele musulmane. Ce alte detalii au mai aflat anchetatorii despre adolescentul afgan (VIDEO)

Pagini dintr-un caiet gasit in casa tanarului afgan ce a atac pasagerii unui tren in Germania pot fi vazute drept o scrisoare de adio, au transmis anchetatorii, citati de RT. Adresandu-se.

Atentatul dintr-un tren din Germania a avut loc chiar langa orasul unde locuiesc parintii lui Klaus Iohannis

Atentatul care a avut loc luni seara intr-un tren de pasageri din Germania, unde un tanar afgan de 17 ani a ranit mai multe persoane cu un topor, a avut loc chiar la intrarea in Wurzburg, orasul.

Atac cu toporul intr-un tren din Germania. Cum s-a filmat atacatorul inainte de a comite agresiunea - VIDEO

Gruparea ultradicala Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video in care apare autorul atacului din Germania, in care acesta anunta ca avea sa comita agresiunea si in care.

Atacul dintr-un tren de pasageri din Germania, revendicat de ISIS

Organizatia terorista ISIS a revendicat atacul produs intr-un tren de pasageri din Germania, potrivit stirileprotv. ro. De altfel, se pare ca autoritatile au gasit un drapel al gruparii jihadiste, desenat de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )