Libnet.ro
UNICEF

16:15

Miting PSD. Aproape 200 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. 26 de manifestanti din Piata Victoriei au fost transportati la spital

Antena3 Antena3,
Miting PSD. Aproape 200 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. 26 de manifestanti din Piata Victoriei au fost transportati la spital

Zeci de persoane care au participat sambata in Piata Victoriei la mitingul PSD - ALDE au prezentat stari de rau si au necesitat transportul la spital, au declarat, pentru Agerpres, oficiali ai. continuă pe Antena3

Peste 20 de persoane au avut nevoie de ingrijiri mdicale la mitingul PSD. Patru dintre acestea au fost transportate la spital

La mitingul PSD oganizat in Piata Victoriei, pana la ora 20. 05, peste 20 de participanti au avut nevoie de ingrijiri medicale, anunta Mediafax. Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti, a declarat ca dintre cele 22 de persoane care au avut nevoie de ingrijiri, patru au fost transportate la spital.

Peste 20 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale la mitingul PSD. Patru dintre acestea au fost transportate la spital

La mitingul PSD oganizat in Piata Victoriei, pana la ora 20. 05, peste 20 de participanti au avut nevoie de ingrijiri medicale, anunta Mediafax. Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti, a declarat ca dintre cele 22 de persoane care au avut nevoie de ingrijiri, patru au fost transportate la spital.

O noua eruptie a vulcanului Fuego din Guatemala: aproape 200 de persoane disparute si 75 decedate. Satele din apropiere, ingropate in cenusa vulcanica

Cel putin 192 de persoane sunt date disparute si alte 75 au murit in urma eruptiei vulcanului Fuego din Guatemala, duminica, iar marti o noua eruptie a propulsat gaze si lava in partea de sud a vulcanului, scrie BBC.

Miting PSD. Tariceanu anunta ca 22.000 de persoane vor reprezenta ALDE la mitingul din Piata Victoriei

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca 22. 000 de persoane vor reprezenta formatiunea politica la mitingul de sambata seara din Piata Victoriei. Noi am facut un calcul al participarii.

Miting PSD. Mobilizare masiva: Sute de mii de oameni la miting. Dragnea: Securitatea reprezinta boala crunta care macina pe dedesubt aceasta tara (FOTO+VIDEO)

Update: A inceput seria de discursuri de la mitingul PSD. Printre cei care au luat deja cuvantul se numara Gabriela Firea, Liviu Plesoianu si Calin Popescu Tariceanu. Update: Calin Popescu.

Mitingul PSD pe Google: ce cauta romnii despre miting, PSD si Dragnea (Playtech)

Pe 4 iunie, Liviu Dragnea a anuntat un miting PSD in Bucuresti pentru 9 iunie. in mai putin de-o saptamana, interesul pentru subiect a explodat, dar are si cateva nuante surprinzatoare, relateazaPlaytech.

Mitingul PSD pe Google: ce cauta romanii despre miting, PSD si Dragnea

Pe 4 iunie, Liviu Dragnea a anuntat un miting PSD in Bucuresti pentru 9 iunie. in mai putin de-o saptamana, interesul pentru subiect a explodat, dar are si cateva nuante surprinzatoare. Liviu Dragnea, presedinte PSD si presedinte al Camerei Deputatilor,a anuntat pe 4 iunie organizarea la Bucuresti, pe 9 iunie, de la ora 20, a [].

Miting PSD. Un lider al partidului estimeaza peste 500.000 de oameni care vor veni sa protesteze

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, vineri, pentru Mediafax ca la mitingul de protest de sambata vor fi prezenti in jur de jumatate de milion de participanti, de trei-patru ori mai mult decat estimasera initial organizatorii. Anterior, Codrin Stefanescu vorbise de venirea a peste 150. 000 de oameni.

Miting PSD-ALDE. Mesajul unui lider ALDE: Sambata vom milita pentru o tara ca afara, fara binom si fara abuzuri

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a declarat, vineri, ca va participa la mitingul PSD din 9 iunie pentru a milita pentru o tara ca afara, fara binom si fara abuzuri, in care drepturile romanilor sa fie respectate de toate institutiile statului, inclusiv institutiile de forta.

Miting PSD. Ce prevad noile reguli pentru participanti: imbracati in alb, cu imnul Romaniei - varianta prescurtata - la ei, dar si cu lanterne mici

Organizatorii mitingului PSD impotriva abuzurilor au transmis organizatiilor judetene regulile pentru participarea la acest eveniment. Potrivit unui document obtinut de Adevarul, participantii trebuie sa fie imbracati de la brau in sus in alb, sa aiba varianta prescurtata a imnului Romaniei, dar mai ales lanterne mici sau telefoane cu lanterna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )