Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mitt Romney, atac la adresa lui Barack Obama: Gestionarea dosarului iranian, cel mai mare esec al sau

B1 B1,
Mitt Romney, atac la adresa lui Barack Obama: Gestionarea dosarului iranian, cel mai mare esec al sau

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Mitt Romney, este de parere ca gestionarea dosarului iranian de catre Barack Obama a fost cel mai mare esec al acestuia. Republicanul a promis o aborare. continuă pe B1

Mitt Romney sustine ca Iranul este cel mai mare esec al presedintelui Barack Obama.

Candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney, a declarat ca gestionarea dosarului iranian de catre Barack Obama a fost probabil cel mai mare esec al acestuia, promitand o aborare diferita daca va fi ales, relateaza AFP, citata de Mediafax. Citeste si SUA sunt gata sa faca fata provocarii iraniene la toate nivelurile - ministru israelianBarack Obama: Bill Clinton ar trebui numit secretar pentru explicarea lucrurilor Intr-un interviu acordat duminica postului de televiziune NBC, Romney .

Campania pentru Casa Alba: Barack Obama face glume pe seama certificatului sau de nastere

Presedintele american Barack Obama a starnit hohote de ras, sambata, intr-un restaurant plin din Orlando statul american Florida), atunci cand l-a intrebat pe un ton glumet pe un baiat nascut ca si el in Hawaii daca are certificat de nastere, relateaza AFP citata de Mediafax. O gluma pe aceeasi tema facuta de candidatul republican Mitt Romney, la sfarsitul lunii august, a fost catalogata atunci de echipa de campanie a lui Obama drept lovitura nedreapta.

Barack Obama accepta investitura partidului democrat la alegerile prezidentiale

Barack Obama a acceptat joi investitura partidului democrat pentru a se confrunta cu republicanul Mitt Romney in cadrul alegerilor prezidentiale americane din 6 noiembrie, dupa ce a aparut pe scena conventiei.

Barack Obama a acceptat investitura la presedintia Americii: Calea noastra e mai grea, dar ne duce intr-un loc mai bun

Barack Obama a acceptat joi investitura partidului democrat la presedintia Americii, urmand sa se confrunte cu republicanul Mitt Romney in cadrul alegerilor prezidentiale americane din 6 noiembrie, dupa ce a.

Barack Obama accepta investitura partidului democrat la alegerile prezidentiale

Barack Obama a acceptat joi investitura partidului democrat pentru a se confrunta cu republicanul Mitt Romney in cadrul alegerilor prezidentiale americane din 6 noiembrie, dupa ce a aparut pe scena conventiei nationale a formatiunii sale de la Charlotte.

Mitt Romney se foloseste de Dumnezeu in campania sa electorala

Candidatul republican Mitt Romney l-a plasat pe Dumnezeu in centrul cursei pentru Casa Alba, sambata, intr-o aparitie alaturi de evanghelistul Pat Robertson in statul cheie Virginia, relateaza.

Putin crede ca Mitt Romney ar indrepta scutul antiracheta impotriva Rusiei

Presedintele Vladimir Putin a declarat intr-un interviu dat ieri ca in cazul in care Mitt Romney va deveni presedintele Statelor Unite ale Americii este sigur ca scutul antiracheta din Europa va fi categoric indreptat impotriva Rusiei, transmite presa internationala.

Barack Obama a fost luat in brate si ridicat de la sol de patronul unui restaurant

Presedintele SUA, Barack Obama, a fost luat in brate si ridicat de la sol de proprietarul unui restaurant din statul Florida, informeaza CNN citat de Mediafax. Aflat in campanie electorala in Fort Pierce statul Florida), Barack Obama s-a oprit la restaurantul Big Apple Pizza Pasta, unde aproximativ zece clienti luau masa si unde a avut parte de o primire calduroasa din partea patronului Scott Van Duzer.

Barack Obama nu stie sa foloseasca un iPhone: Vedeti, inca am un BlackBerry (VIDEO)

Barack Obama vorbeste constant despre importanta tehnologiei, in cadrul campaniei sale electorale, dar si-a gasit nasul cu un telefon inteligent iPhone. Aflat duminica in Florida, la biroul de campanie din.

Barack Obama: Bill Clinton ar trebui numit secretar pentru explicarea lucrurilor.

Barack Obama a declarat vineri, in gluma, ca fostul presedinte american Bill Clinton ar merita sa devina secretar pentru explicarea lucrurilor. Cineva mi-a trimis un mesaj dupa discursul lui n. r. lui Bill Clinton) afirmand: ar trebui sa il numiti secretar pentru explicarea lucrurilor. A fost o propunere) buna. Mi-a placut ideea, secretar pentru explicarea lucrurilor, a glumit Obama, in cadrul unei deplasari electorale in New Hampshire, potrivit Mediafax. O purtatoare de cuvant a lui .

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )