Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mitt Romney sustine ca Iranul este cel mai mare esec al presedintelui Barack Obama.

România Liberă România Liberă,
Mitt Romney sustine ca Iranul este cel mai mare esec al presedintelui Barack Obama.

Candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney, a declarat ca gestionarea dosarului iranian de catre Barack Obama a fost probabil cel mai mare esec al acestuia, promitand o aborare diferita daca va fi ales, relateaza AFP, citata de Mediafax. Citeste si SUA sunt gata sa faca fata provocarii iraniene la toate nivelurile - ministru israelianBarack Obama: Bill Clinton ar trebui numit secretar pentru explicarea lucrurilor Intr-un interviu acordat duminica postului de televiziune NBC, Romney . continuă pe România Liberă

Mitt Romney, atac la adresa lui Barack Obama: Gestionarea dosarului iranian, cel mai mare esec al sau

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Mitt Romney, este de parere ca gestionarea dosarului iranian de catre Barack Obama a fost cel mai mare esec al acestuia. Republicanul a promis o aborare.

Declaratia facuta despre presedintele Americii care poate schimba viitorul unei tari. E cel mai mare esec

Candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney, a declarat ca gestionarea dosarului iranian de catre Barack Obama a fost probabil cel mai mare esec al acestuia, promitand o aborare diferita daca va fi ales,.

Cel mai mare rulaj din ultimele sase saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis sesiunea de vineri cu un avans de 1,65%, in linie cu bursele vest-europene, pe cel mai mare rulaj din ultimele sase saptamani, de 74,38 milioane lei 16,6 milioane euro).

Cel mai mare producator francez de automobile isi pierde locul in indicele celor mai mari companii listate la Bursa

PSA Peugeot Citroen, cel mai mare producator francez de automobile, si-a pierdut locul in componenta indicelui bursier CAC 40 al celor mai mari companii listate din Franta, dupa scaderea actiunilor cu peste 60%.

Fresh! Ryan Reynolds si Blake Lively s-au casatorit in cel mai mare secret!

Se pare ca Blake Lively si Ryan Reynolds s-au casatorit, duminica, in cadrul unei ceremonii private desfasurate la o vila din South Carolina. Ryan si Blake formeaza un aproape un an, cei doi intalnindu-se pe platourile de filmare ale peliculei The Green Lantern. Continue reading .

PSA Peugeot Citroen, in cadere libera pe bursa din Franta. Actiunile companiei ating cel mai scazut nivel din ultimii 26 de ani

PSA Peugeot Citroen, al doilea cel mai mare producator de automobile din Europa, va fi scos de pe lista indicelui bursier CAC 40 al marilor companii listate in Franta, dupa ce actiunile sale au scazut cu peste 60%.

Putin crede ca Mitt Romney ar indrepta scutul antiracheta impotriva Rusiei

Presedintele Vladimir Putin a declarat intr-un interviu dat ieri ca in cazul in care Mitt Romney va deveni presedintele Statelor Unite ale Americii este sigur ca scutul antiracheta din Europa va fi categoric indreptat impotriva Rusiei, transmite presa internationala.

Mitt Romney se foloseste de Dumnezeu in campania sa electorala

Candidatul republican Mitt Romney l-a plasat pe Dumnezeu in centrul cursei pentru Casa Alba, sambata, intr-o aparitie alaturi de evanghelistul Pat Robertson in statul cheie Virginia, relateaza.

Iranul este pregatit sa reia negocierile cu Uniunea Europeana

Iranul este gata sa renegocieze cu Uniunea Europeana programul sau nuclear, de imbogatire cu uraniu, a declarat ministrul de externe de la Teheran, Manouchehr Mottaki. Doresc sa anunt ca tara noastra este.

Cea mai mare mamaliga din Romania, pregatita la Cluj.

Cea mai mare mamaliga pregatita vreodata in Romania a fost preparata la Cluj, cu ocazia Campionatului International de Gatit in Aer Liber. Mamaliga a fost pregatita de bucatarii de la restaurantul Memo 10, detinut de Primaria Cluj-Napoca. Este vorba de o mamaliga de 200 de kilograme, cu branza si cu jumari. Dupa omologarea recordului national, mamaliga a fost impartita participantilor la evenimentul organizat in parcarea Polus Center. La campionatul de gatit din parcare au participat echipe .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )