Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mituri despre exercitiile fizice care iti fac mai mult rau decat bine: explicatii pe intelesul tuturor

Adevărul Adevărul,
Mituri despre exercitiile fizice care iti fac mai mult rau decat bine: explicatii pe intelesul tuturor

Indiferent daca vrei sa slabesti sau sa iti tonifici corpul exista foarte multe mituri despre exercitiile fizice care odata puse in aplicare s-ar putea sa iti faca mai mult rau decat bine. Business Insider a aratat care sunt adevarurile din spatele miturilor larg raspandite intre cei care fac sport. continuă pe Adevărul

Mituri despre paine: Care este cea mai potrivita pentru sanatatea ta

Painea este unul dintre cele mai consumate alimente de pe intreaga planeta si ne ofera o mare parte a necesarului zilnic de calorii. Din pacate, exista numeroase mituri referitoare la care este cea mai buna paine pentru sanatatea ta si o cultura intreaga s-a dezvoltat in jurul acestor pareri. insa desi oamenii sustin sus si [].

Cum arata automatele de la care iti poti cumpara like-uri pe Instagram

Intr-o era in care tot mai multi oameni sunt preocupati de atentia care li se acorda pe retelele sociale, automatele de la care iti poti cumpara like-uri pe Instagram capata o importanta deosebita. Un automat de la care iti poti cumpara like-uri te transforma instant intr-o celebritate a Instagram-ului, fara a necesita depunerea vreunui efort [].

Detaliul care iti poate salva viata. De ce exista mici gauri in geamurile avioanelor?

La fiecare geam al unui avion exista cate o mica gaura in partea de jos. Care este rolul ei? Aceste gauri au un rol foarte important, pentru ca mentin presiunea din cabina la un nivel normal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )