Libnet.ro
UNICEF

22:45

Moarte SUSPECTA in avion! Un cetatean olandez s-a stins din viata in cursa spre Iasi

B1 B1,
Moarte SUSPECTA in avion! Un cetatean olandez s-a stins din viata in cursa spre Iasi

Un barbat, in varsta de 67 de ani, care calatorea de la Eindhoven, Olanda, la Iasi, cu o cursa aeriana, s-a stins din viata inainte de aterizare. Acesta a suferit un stop cardio-respirator. Barbatul. continuă pe B1

Moarte suspecta in zborul WizzAir catre Iasi: Parchetul investigheaza

Un barbat a murit la bordul unui avion WizzAir care a aterizat, pe 28 octombrie, pe Aeroportul International din Iasi. Decesul e acum in vizorul Parchetului. Barbatul in varsta de 67 de ani avea cetatenie romano-olandeza si plecase de la Eindhoven spre Iasi pe 28 octombrie. El lucra de mai multi ani in Olanda si [] .

Moarte suspecta in Ploiesti. Un barbat a fost gasit fara suflare intr-un vagon

Moarte suspecta intr-un tren care a oprit in Gara de Vest Ploiesti! Un barbat a fost gasit decedat intr-un vagon. Trupul neinsufletit a fost dus la Serviciul de Medicina Legala in vederea efectuarii.

Barbat gasit mort langa biroul pe care inca se afla calculatorul deschis. Politia vorbeste despre o moarte suspecta

Un barbat de 47 de ani a fost gasit mort, vineri, in propria casa din Iedera. Criminalistii vorbesc despre o moarte suspecta, in conditiile in care omul nu suferea de vreo boala.

TRAGEDIE in Constanta! Un barbat s-a stins din viata dupa ce s-a electrocutat

Un barbat din Constanta, in varsta de 44 de ani, s-a stins din viata dupa ce s-a electrocutat la locul de munca. Cadrele medicale de la serviciul de Ambulanta Constanta au fost solicitate, la fata.

DOLIU in cinematografie! Un cunoscut actor s-a stins din viata. Mii de fani, in lacrimi (FOTO)

Actorul Nikolai Karachentsov s-a stins din viata la varsta de 73 de ani. Anuntul a fost facut de fiul acestuia, care a precizat ca a murit intr-o clinica din Moscova, vineri, cu o zi inainte de a implini 74.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, profund intristata. Ultimul sau caine corgi s-a stins din viata

Whisper, ultimul caine corgi al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, apartinand unei rase canine de talie mica, preferata suveranei, s-a stins din viata. Regina este profund intristata de disparit.

Caz de moarte suspecta la Dambovita. O mama si-a gasit fiul mort pe podea

Un barbat de 47 de ani a fost gasit vineri fara suflare de catre mama lui. Din primele informatii, barbatul nu avea probleme de sanatate, dar trecea printr-o depresie cauzata de divortul de sotia.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )