Libnet.ro
UNICEF

16:30

Moartea printesei Diana este examinata din nou de politia britanica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Moartea printesei Diana este examinata din nou de politia britanica

Politia britanica a anuntat ca examineaza o serie de informatii noi referitoare la moartea printesei Diana intr-un accident de automobil in 1997 la Paris, inclusiv o afirmatie potrivit careia printesa a fost asasinata de un membru din fortele armate. continuă pe Wall-Street Ro

Politia britanica examineaza noi informatii privind moartea printesei Diana

Scotland Yard a anuntat ca evalueaza noi informatii legate de moartea printesei Diana, in accidentul rutier care a avut loc la Paris in august 1997. Potrivit presei britanice, accidentul in care si-a pierdut.

Moartea Printesei Diana: Scotland Yard are noi informatii legate de tragicul accident din 1997

Politia din Londra evalueaza relevanta si credibilitatea unor noi informati primite recente cu privire la moartea Printesei Diana si a iubitului sau Dodi Al Fayed, intr-un accident rutier ce a avut loc la Paris pe 31 august 1997, relateaza BBC.

Scotland Yard examineaza o serie de informatii noi referitoare la moartea printesei Diana

Politia britanica a anuntat, ieri, ca examineaza o serie de informatii noi referitoare la moartea printesei Diana intr-un accident de automobil in 1997 la Paris, inclusiv o afirmatie potrivit careia printesa a fost asasinata de un membru din fortele armate britanice.

Noi descoperiri despre moartea printesei Diana.

Politia britanica a anuntat, sambata, ca examineaza o serie de informatii noi referitoare la moartea printesei Diana intr-un accident de automobil in 1997 la Paris, inclusiv o afirmatie potrivit careia printesa a fost asasinata de un membru din fortele armate britanice. Citand o sursa militara, agentia de presa britanica Press Association PA) afirma ca acea afirmatie a fost facuta de fostii socri ai unui fost soldat britanic si se baza pe o serie de informatii despre care acesta vorbise in .

Cazul mortii Printesei Diana: Scotland Yard ar fi primit informatii ca Diana si Dodi Al Fayed ar fi fost ucisi de un militar

Presa britanica scrie duminica, legat de noile informatii primite de Scotland Yard cu privire la moartea Printesei Diana in 1997, ca armata ar fi fost implicata in tragicul accident din Paris, noteaza BBC.

FOTO VIDEO Visul imposibil al Printesei Diana: dragostea sa pentru un chirurg pakistanez

Moartea tragica a Printesei Diana, in august 1997, alaturi de Dodi Al-Fayed, fiul milionarului Mohamed Al-Fayed, a fost mereu invaluita in mister. Ultimele cercetari au scos insa la iveala faptul ca Diana nu il iubea atat de mult pe Dodi, ci pe chirurgul pakistanez pe nume Hasnat Khan, singurul barbat care nu ar fi tradat-o sau nu ar fi folosit-o. Cei doi ar fi avut o relatie de doi ani, scrie Vanity Fair.

Batalie in stravechea cetate Tomis: dacii si romanii s-au confruntat din nou.

Desfasurare de forte in vechea cetate Tomis, spatiu care pastreaza si in prezent urme ale civilizatiei daco-romane si in care a prins viata, din nou, Festivalul antic Tomis. Timp de trei zile, parcul Tabacarie din Constanta a devenit, asadar, loc de campare pentru geto-daci, romani, goti si sarmati. Cea de-a doua editie a festivalului fost una plina de surprize placute si noutati pentru toti cei prezenti la eveniment. Cu mic cu mare, sute de constanteni si turisti au participat, vineri .

Google blocheaza din nou aplicatia de YouTube dezvoltata de Microsoft pentru Windows Phone

Google a blocat din nou aplicatia de YouTube dezvoltata de Microsoft pentru Windows Phone, sistem de operare destinat smartphone-urilor, acuzand ca incalca termenii si conditiile de utilizare a site-ului, dupa ce versiunea initiala a acesteia a fost.

Christian Bale va primi 50 milioane de dolari daca il va interpreta din nou pe Batman

Actorul galez Christian Bale va primi un cec de 50 de milioane de dolari daca va accepta sa il interpreteze din nou pe Batman intr-un film dedicat acestui personaj si intr-un alt proiect, in care Batman va aparea alaturi de Superman, care va fi jucat.

Politia britanica verifica informatii potrivit carora un lunetist din trupele speciale ale armatei ar fi implicat in moartea printesei Diana

Politia din Londra a anuntat sambata seara ca investigheaza autenticitatea unor informatii noi legate de moartea Printesei Diana si a iubitului ei, Dodi Al Fayed, care au murit in 1997 in urma unui accident rutier. Potrivit primelor declaratii, Scotland Yard a fost informat ca un lunetist din cadrul Serviciului Special Aerian al Armatei Britanice este implicat in evenimentul care a dus la moartea celor doi iubiti.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )