Libnet.ro
UNICEF

11:15

Noi descoperiri despre moartea printesei Diana.

România Liberă România Liberă,
Noi descoperiri despre moartea printesei Diana.

Politia britanica a anuntat, sambata, ca examineaza o serie de informatii noi referitoare la moartea printesei Diana intr-un accident de automobil in 1997 la Paris, inclusiv o afirmatie potrivit careia printesa a fost asasinata de un membru din fortele armate britanice. Citand o sursa militara, agentia de presa britanica Press Association PA) afirma ca acea afirmatie a fost facuta de fostii socri ai unui fost soldat britanic si se baza pe o serie de informatii despre care acesta vorbise in . continuă pe România Liberă

Politia britanica examineaza noi informatii privind moartea printesei Diana

Scotland Yard a anuntat ca evalueaza noi informatii legate de moartea printesei Diana, in accidentul rutier care a avut loc la Paris in august 1997. Potrivit presei britanice, accidentul in care si-a pierdut.

Scotland Yard examineaza o serie de informatii noi referitoare la moartea printesei Diana

Politia britanica a anuntat, ieri, ca examineaza o serie de informatii noi referitoare la moartea printesei Diana intr-un accident de automobil in 1997 la Paris, inclusiv o afirmatie potrivit careia printesa a fost asasinata de un membru din fortele armate britanice.

Moartea printesei Diana este examinata din nou de politia britanica

Politia britanica a anuntat ca examineaza o serie de informatii noi referitoare la moartea printesei Diana intr-un accident de automobil in 1997 la Paris, inclusiv o afirmatie potrivit careia printesa a fost asasinata de un membru din fortele armate.

Moartea Printesei Diana: Scotland Yard are noi informatii legate de tragicul accident din 1997

Politia din Londra evalueaza relevanta si credibilitatea unor noi informati primite recente cu privire la moartea Printesei Diana si a iubitului sau Dodi Al Fayed, intr-un accident rutier ce a avut loc la Paris pe 31 august 1997, relateaza BBC.

Cazul mortii Printesei Diana: Scotland Yard ar fi primit informatii ca Diana si Dodi Al Fayed ar fi fost ucisi de un militar

Presa britanica scrie duminica, legat de noile informatii primite de Scotland Yard cu privire la moartea Printesei Diana in 1997, ca armata ar fi fost implicata in tragicul accident din Paris, noteaza BBC.

Noi informatii despre tragicul accident din 1997 in care a fost implicata printesa Diana

Politia londoneza evalueaza relevanta si credibilitatea unor noi dezvaluiri cu privire la moartea printesei Diana si a iubitului sau, Dodi Al Fayed, intr-un accidentrutier care a avut loc la Paris pe 31 august 1997.

Politia britanica verifica informatii potrivit carora un lunetist din trupele speciale ale armatei ar fi implicat in moartea printesei Diana

Politia din Londra a anuntat sambata seara ca investigheaza autenticitatea unor informatii noi legate de moartea Printesei Diana si a iubitului ei, Dodi Al Fayed, care au murit in 1997 in urma unui accident rutier. Potrivit primelor declaratii, Scotland Yard a fost informat ca un lunetist din cadrul Serviciului Special Aerian al Armatei Britanice este implicat in evenimentul care a dus la moartea celor doi iubiti.

Politia britanica verifica informatii potrivit carora un lunetist ar fi implicat in moartea printesei Diana

Politia din Londra a anuntat sambata seara ca investigheaza autenticitatea unor informatii noi legate de moartea Printesei Diana si a iubitului ei, Dodi Al Fayed, care au murit in 1997 in urma unui accident rutier.

FOTO VIDEO Visul imposibil al Printesei Diana: dragostea sa pentru un chirurg pakistanez

Moartea tragica a Printesei Diana, in august 1997, alaturi de Dodi Al-Fayed, fiul milionarului Mohamed Al-Fayed, a fost mereu invaluita in mister. Ultimele cercetari au scos insa la iveala faptul ca Diana nu il iubea atat de mult pe Dodi, ci pe chirurgul pakistanez pe nume Hasnat Khan, singurul barbat care nu ar fi tradat-o sau nu ar fi folosit-o. Cei doi ar fi avut o relatie de doi ani, scrie Vanity Fair.

Noi informatii au aparut legate de tragicul accident din 1997 in care a fost implicata printesa Diana

Politia londoneza evalueaza relevanta si credibilitatea unor noi dezvaluiri cu privire la moartea printesei Diana si a iubitului sau, Dodi Al Fayed, intr-un accidentrutier care a avut loc la Paris pe 31 august 1997.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )