Libnet.ro
UNICEF

19:45

Monarhistii din Romania, despre moartea Reginei Ana: Este o mare pierdere, ne doream sa stea cu noi cat mai mult timp

Adevărul Adevărul,
Monarhistii din Romania, despre moartea Reginei Ana: Este o mare pierdere, ne doream sa stea cu noi cat mai mult timp

Regina Ana a murit. Monarhistii din Romania sunt in doliu, odata cu moartea Reginei Ana. Ei si-au exprimat regretul profund pentru pierderea Majestatii sale. continuă pe Adevărul

Calin Popescu Tariceanu, despre moartea Reginei Ana: Este o pierdere grea pentru MS Regele Mihai I, cat si pentru poporul roman

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca decesul Reginei Ana este o pierdere grea pentru poporul roman, informeaza Agerpres. Am aflat cu profunda tristete si regret.

Monarhistii, despre moartea Reginei Ana: Avea ceva deosebit, era unica, stia sa se apropie de oameni!

Regina Ana a murit. Monarhistii din Romania sunt in doliu, odata cu moartea Reginei Ana. Ei si-au exprimat regretul profund pentru pierderea Majestatii sale.

Presedintele Republicii Moldova:Am aflat cu adanca tristete despre moartea Reginei Ana a Romaniei

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis luni, 1 august, un mesaj de condoleante familiei regale a Romaniei, la moartea Reginei Ana.

Radu Banciu, despre viata Reginei Ana: Sunt niste amintiri care meritau sa ramana in cartea de istorie. Din pacate, sunt prafuite acum de toata zoaia politicii romanesti care trebuia sa iasa la rampa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea Reginei Ana. O salba intreaga de declaratii si de condoleante nepotrivite s-au adunat. S-au.

Istoric aradean, despre moartea Reginei Ana: Funeraliile care se vor organiza au menirea sa o plaseze in galeria reginelor Romaniei

Aradenii deplang si ei moartea Reginei Ana, mai ales ca fosta sotie a Regelui Mihai este legata de melagurile din aceasta, la Castelul Regal de la Savarsin.

Moartea Reginei Ana indoliaza regalistii: Era modestia intruchipata. A stat alaturi de Regele Mihai in momentele cele mai grele

Sustinatorii monarhiei deplang moartea Reginei Ana, survenita luni, 1 august 2016, intr-un spital din Elvetia. Ei rememoreaza ocazia in care au putut sa fie in preajma Majestatii sale regale.

Istoric zalauan, la moartea Reginei Ana: Familia regala a avut un sfetnic bun in Salaj: pe Corneliu Coposu

Salajenii sustinatori ai monarhiei deplang moartea Reginei Ana, cu atat mai mult cu cat Majestatea sa a facut cateva vizite in judet.

Monarhistii botosaneni, in lacrimi dupa moartea Reginei Ana. A fost ca o lumina blanda

Monarhistii botosaneni au izbucnit in lacrimi la aflarea vestii ca Regina Ana a Romaniei a decedat. Istoricii locali spun ca sotia Regelui Mihai nu a putut fi remarcata in plan politic, dar sustin ca a fost o personalitate admirabila.

ASOCIATIA PRESEI DIN ROMANIA, DESPRE REPRESIUNILE ASUPRA PRESEI iN TURCIA

- Comunicat de presa - Arestarea zecilor de ziaristi turci, anuntata la inceputul acestei saptamani, ingusteaza radical libertatea presei din Turcia, aflata deja in cadere libera, de cativa ani. Chiar inainte de acest nou val de incarcerari, Turcia cazuse pe locul 151 din 180 de tari) in clasamentul libertatii presei intocmit de Reporters Sans Frontieres, ca urmare a intolerantei si presiunilor exercitate de autoritati asupra ziaristilor, acuzati nu o data de insulta la adresa presedintelui Republicii si terorism.

Ion Iliescu: Am aflat cu tristete vestea mortii Reginei Ana si transmit intreaga mea compasiune pentru aceasta grea pierdere Regelui Mihai si membrilor familiei regale

Fostul presedinte Ion Iliescu a postat luni un mesaj pe blogul sau, in urma anuntului Casei Regale a Romaniei privind moartea Reginei Ana. Ion Iliescu transmite intreaga compasiune pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )