Libnet.ro
UNICEF

08:01

Mobile World Congress Barcelona, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din Europa, a fost anulat

Hotnews Hotnews,
 Mobile World Congress Barcelona, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din Europa, a fost anulat

Editia din acest an a targului de tehnologie Mobile World Congress Barcelona, ce urma sa se desfasoare in perioada 24-27 februarie, a fost anulata din cauza epidemiei de coronavirus, dupa ce mai multi giganti din IT, precum Sony, Amazon, LG, Ericsson, Intel sau Facebook au anuntat in urma cu doua zile ca se retrag de la eveniment. continuă pe Hotnews

Mobile World Congress e targul de la care nu trebuie sa ai asteptari anul acesta

MWC 2020, Mobile World Congress, e unul dintre marile targuri de tehnologie ale inceputului de an si are loc, in fiecare an, in Barcelona. Mobile World Congress e unul dintre cele mai importante.

6 giganti IT se retrag de la Mobile World Congress Barcelona

Sony, Amazon, LG, Ericsson, Nvidia si NTT Docomo si-au anuntat retragerea de la unul dintre cele mai mari targuri de tehnologie din lume, Mobile World Congress Barcelona, din cauza riscurilor pe care le prezinta coronavirusul, scrie Reuters.

Unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Silicon Valley vine in Europa. O romanca ar putea conduce sucursala europeana

Sequoia Capital, este un fond de investitii de tip venture capital, din Silicon Valley, cunoscut pentru investitiile sale in Google, Apple, PayPal, Dropbox, LinkedIn, Eventbrite, Airbnb, Stripe, WhatsApp, dar si in unicornul romanesc UiPath, deschide un birou la Londra, care se vehiculeaza ca ar putea fi condus de o romanca, scrie sifted. eu.

Mobile World Congress nu va mai avea loc anul acesta

Din cauza temerilor privind raspandirea coronavirusului, organizatorii targului Mobile World Congress au decis sa anuleze editia din acest an.

Cine este Ghinea Florin zis Ghenosu, unul dintre cei mai periculosi interlopi repatriati. Masuri speciale, pe Aeroportul Otopeni

Ghinea Florin zis Ghenosu a fost adus in tara pentru a-si ispasi sentinta in urma infractiunilor comise. Acesta este considerat unul dintre cei mai periculosi repatriati dat in urmarire internationala. La aeroport au fost luate masuri speciale pentru retinerea acestuia. Cine este Ghinea Florin zis Ghenosu, unul dintre cei mai periculosi interlopi repatriati? Ghenosu, unul .

Unul dintre cei mai apropiati oameni ai lui Dragnea pleaca din PSD. Mircea Draghici era in partid de peste 20 de ani

Mircea Draghici, unul dintre cei mai apropiati oameni ai lui Dragnea, a anuntat, astazi, ca si-a dat demisia din PSD.

SUPLIMENT WELLNESS Piata wellness va deveni una dintre cele mai importante ramuri ale economiei globale

Interviu cu Cosmin Ciric, Wellness Manager Therme) Reporter: Cum si cat a crescut Therme de la lansare si pana in prezent? Cosmin Ciric: in cei 4 ani de la lansare, Therme Bucuresti a avut parte de multiple extinderi si noi facilitati. Cu o investitie initiala de circa 50 de milioane de euro, complexul Therme Bucuresti a beneficiat de investitii constante pe parcurs, depasind in prezent peste 100 de milioane de euro. inca din primul an de functionare am extins toate cele 3 zone Therme cu terase, piscine exterioare si restaurante.

Una dintre cele mai cunoscute banci din Romania inchide 450 de sucursale si concediaza 6.000 de angajati in Italia

Una dintre cele mai cunoscute banci prezente in tara noastra a anuntat ca va inchide 450 de sucursale la nivel mondial si va concedia circa 6. 000 de angajati, in scopul optimizarii costurilor.

Legendarul Pele trece printr-o depresie severa. Unul dintre cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, marcat de probleme de sanatate: Este foarte retras, singur (VIDEO)

Legendarul fotbalist brazilian Pele, care va implini 80 de ani pe 23 octombrie, se afla intr-o stare depresiva din cauza problemelor de sanatate cu care e confrunta, a dezvalui fiul sau Edinho, intr-un.

SOC! GIGI BECALI in LACRIMI! A trecut prin CLIPE de COSAMAR. Ce a patit una dintre cele mai IMPORTANTE FEMEI viata lui i-a MARCAT intreaga VIATA!

Multa lume stie ca Gigi Becali este credincios, insa putini stiu cum a inceput latifundiarul din Pipera sa se apropie de Divinitate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )