Libnet.ro
UNICEF

10:31

Una dintre cele mai cunoscute banci din Romania inchide 450 de sucursale si concediaza 6.000 de angajati in Italia

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai cunoscute banci din Romania inchide 450 de sucursale si concediaza 6.000 de angajati in Italia

Una dintre cele mai cunoscute banci prezente in tara noastra a anuntat ca va inchide 450 de sucursale la nivel mondial si va concedia circa 6. 000 de angajati, in scopul optimizarii costurilor. continuă pe Adevărul

Unde sunt cele mai mari salarii din Romania. Iata unde se dau si cei mai putini bani

Potrivit INS Institutul National de Statistica), castigul salarial mediu net a fost de 3. 340 lei, in decembrie 2019, in crestere fata de luna prezedenta cu 161 lei +5,1%). Astfel, cele mai mari s-au inregistrat in activitati de servicii in tehnologia informatiei, inclusiv activitati de servicii informatice, respectiv de 7. 689 lei. Unde sunt cele mai mari .

SOC! GIGI BECALI in LACRIMI! A trecut prin CLIPE de COSAMAR. Ce a patit una dintre cele mai IMPORTANTE FEMEI viata lui i-a MARCAT intreaga VIATA!

Multa lume stie ca Gigi Becali este credincios, insa putini stiu cum a inceput latifundiarul din Pipera sa se apropie de Divinitate.

SUPLIMENT WELLNESS Piata wellness va deveni una dintre cele mai importante ramuri ale economiei globale

Interviu cu Cosmin Ciric, Wellness Manager Therme) Reporter: Cum si cat a crescut Therme de la lansare si pana in prezent? Cosmin Ciric: in cei 4 ani de la lansare, Therme Bucuresti a avut parte de multiple extinderi si noi facilitati. Cu o investitie initiala de circa 50 de milioane de euro, complexul Therme Bucuresti a beneficiat de investitii constante pe parcurs, depasind in prezent peste 100 de milioane de euro. inca din primul an de functionare am extins toate cele 3 zone Therme cu terase, piscine exterioare si restaurante.

Scandalul de spionaj din Elvetia se lasa cu demisii la varful uneia dintre cele mai mari banci

Directorul executiv al Credit Suisse, Tidjane Thiam, a demisionat, pe fondul presiunilor investitorilor in urma unui scandal de spionaj, cercetat de autoritatile de reglementare elvetiene, anunta Reuters.

Cum au terorizat trei frati proveniti dintr-o familie dezorganizata elevii de la unul din cele mai cunoscute colegii din Braila

Cei trei au varste cuprinse intre 10 si 15 ani si isi facusera un obicei din a jefui elevii care ieseau de la cursuri. Asta dupa ce, in urma cu cateva saptamani, un alt adolescent, elev la acelasi colegiu, fusese ranit cu un cutit tot de un adolescent, care i-a furat o suma modica.

OSCAR 2020 Cele mai asteptate premii din lumea filmului, decernate duminica noapte. Cine sunt nominalizatii, care sunt predictiile

Un clovn terifiant Joker) sau mafioti imbatraniti The Irishman)? Nostalgia pentru Tinseltown Once Upon a Time. in Hollywood) sau santurile noroioase ale unui razboi vechi de secol 1917)? Hollywood-ul inmaneaza duminica cele mai inalte distinctii cinematografice la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, care ar putea aduce o serie de premiere istorice si un podium castigator format exclusiv din actori albi, fapt de natura sa reinvie dezbaterea OscarsSoWhite legata de lipsa diversitatii. De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020VIDEO Ce surprize ascunde pachetul de cadouri de 215. 000 de dolari pregatit pentru nominalizatii la OscarDate insolite pentru gala Oscar 2020.

Telefonul care a luat fata Galaxy S20: cele mai importante premiere din piata de mobile

In teorie, Samsung Galaxy S20 ar fi trebuit sa fie cel mai memorabil terminal din prima jumatate a acestui an. Se pare insa ca tocmai a pierdut cateva atuuri in fata Axon 10s Pro de la.

Cea mai periculoasa intersectie din Romania. Greseala fatala pe care o fac soferii cand ajung acolo

Intersectia Drumului National 15 cu Drumul Judetean 156A este, adesea, scena unor accidente grave, desi este cea mai semnalizata intersectie din judetul Neamt.

Selly nu mai e rege pe YouTube: topul celor mai vizionate conturi din Romania

Cei de la SocialBlade au venit cu topul anual al conturilor de YouTube din Romania. Un top care ofera surprize, iar Selly e una dintre ele. YouTube a devenit raiul influencerilor la nivel mondial,.

Unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Silicon Valley vine in Europa. O romanca ar putea conduce sucursala europeana

Sequoia Capital, este un fond de investitii de tip venture capital, din Silicon Valley, cunoscut pentru investitiile sale in Google, Apple, PayPal, Dropbox, LinkedIn, Eventbrite, Airbnb, Stripe, WhatsApp, dar si in unicornul romanesc UiPath, deschide un birou la Londra, care se vehiculeaza ca ar putea fi condus de o romanca, scrie sifted. eu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )